MBOSE SSLC, HSSLC Arts Resultaat 2023: websites om de score te controleren

0
52

Meghalaya MBOSE SSLC, HSSLC (Arts) Resultaat 2023: De Meghalaya Board of School Education (MBOSE) heeft vandaag de resultaten van de SSLC of Class 10 en HSSLC of Class 12 Arts stream bekendgemaakt op hun officiële website. Studenten kunnen hun resultaten bekijken op – bose.in.

Leerlingen moeten hun aanmeldingsnummer, geboortedatum, e-mailadres en mobiele nummer invoeren op de officiële website om hun MBOSE-resultaten te controleren. Studenten kunnen hun resultaten bekijken op de officiële website (Express Photo by Tashi Tobgyal/Representative Image.)

Studenten moeten hun inloggegevens invoeren in het resultaatgedeelte van de officiële website.Lees ook

6 maanden sinds 'Kasab' opmerking, controversiële MIT-professor terug op campus…

Kerala +2 Resultaat 2023 Updates: 4.897 studenten van Malappuram district scoort…

PSEB 10e resultaat 2023 Link: Websites om Punjab Board Class 10-resul…

'Moet meisjesstudenten op schoolniveau aanmoedigen om technische co… De inloggegevens omvatten rolnummer, registratienummer en andere details om de resultaten te controleren. (Expressfoto door Gajendra Yadav/Representative Image.)

  © IE Online Media Services Pvt Ltd