Delhi vertrouwelijk: spraak naar video

0
50

Nadat premier Narendra Modi vrijdag een video van het nieuwe parlement tweette en volgers vroeg om de video met hun eigen voice-over op sociale media te delen, deelden enkele ministers van de Unie de video zonder commentaar. Minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Zaken Hardeep Puri, wiens ministerie verantwoordelijk is voor de bouw van het nieuwe parlement, bracht de video uit met zijn eigen voice-over, waarin hij het gebouw beschreef als een “gebouw van Amrit Kaal”.

Circus steunen

Voormalig vakbondsminister Mukhtar Abbas Naqvi woonde de inhuldiging bij van het 'International Circus Festival' in New Delhi. In zijn toespraak tot de bijeenkomst zei Naqvi dat “behoud en promotie van circus de noodzaak van het uur is”, erop wijzend hoe de Indiase circusindustrie zwaar is getroffen door de moderne vormen van amusement.

Lees ook

Delhi Confidential: toplezing van de luchtmacht terug na een onderbreking van drie jaar< figuur class="non_premium_icon">

Delhi Confidential: zal Ghulam Nabi Azad medeoppositiekandidaat zijn f…

Delhi Vertrouwelijk: nadat premier Narendra Modi parlementsleden ophaalt, een aanwezigheidscontrole

Delhi Confidential: huwelijksreis naar huis

Zomerontmoeting

Te midden van de regering&#8217 ;s push om evenementen te houden in J&K, zal het ministerie van Visserij, Veeteelt en Melkveehouderij zijn zomerbijeenkomst houden in Srinagar. De tweedaagse bijeenkomst, voorgezeten door minister van Veehouderij Parshottam Rupala, begint op Wereldmelkdag op 1 juni. De ministers van Veeteelt van de staten zullen deelnemen aan de bijeenkomst.

© The Indian Express (P) Ltd