Bengal skolejobbsvindel: SC nekter å holde Calcutta HC-ordre slik at CBI, ED kan etterforske TMC-leder Abhishek Banerjee

0
71

Høyesterett nektet fredag ​​å utebli i Calcutta High Court og ba Central Bureau of Investigation og Enforcement Directorate om å avhøre Trinamool Congress MP Abhishek Banerjee i forbindelse med Vest-Bengals skolejobbsvindel.

Høyesterett holdt også tilbake retningen av Calcutta High Court som påla ham kostnader på Rs 25 lakhs for å sende inn tilbakekallingssøknaden, rapporterte Live Law.

En feriebenk med dommere J K Maheshwari og PS Narasimha oppført for høring i juli. “List opp på nytt i uken som begynner 10. juli. Inntil neste dato for oppføring, skal pålegget av kostnadsdelen ved den påklagede ordren forbli opphørt,” sa benken, rapporterte nyhetsbyrået PTI.

Les også

Chhattisgarh offisielle avløp reservoar for å finne mobiltelefon han droppet under…

< /figure>PM Modi kritiserer Kongressen for å beholde symbolet på maktoverføring fra britene som…

Mobben manipulerer kvinne, mann fra forskjellige trosretninger forlater Indore hotell etter…

10 CM-er som ikke er fra BJP hopper over Niti Aayog Council-møtet

Mandag, dager etter å ha blitt innkalt av CBI for avhør i forbindelse med svindelen, hevdet Banerjee at “trusler fra sentrale byråer” < /strong>kan ikke avskrekke ham fra offentlig tjeneste. TMCs nasjonale generalsekretær våget BJP å “bekjempe ham i folkets domstol i stedet for å bruke skjoldet til sentrale byråer”.

CBI og ED undersøkte Abhishek Banerjees påståtte rolle i uregelmessigheter i rekruttering av lærere og ikke- -lærere ved offentlige skoler i Vest-Bengal. Rekrutteringssvindelen gjelder ansettelse av tusenvis av lærere på tvers av Bengals utdanningssystem i 2016. En serie begjæringer ble innlevert til High Court med påstand om uregelmessigheter i rekrutteringsprosessen, og flere saker ble tatt opp av domstol.