Windows 11 Ă€ndrar en del emoji, inklusive bajs đŸ’©

0
53

Windows 11 introducerade en helt ny emoji-uppsÀttning som ersatte de enklare ikonerna med fler gradienter och uttryck. Microsoft uppdaterar nu nÄgra av dem sÄ att de matchar emojin nÀrmare frÄn andra plattformar.

Microsoft började rulla ut Windows 11 Insider Preview Build 23466 till Dev Channel for Insider-testare denna vecka. Den innehĂ„ller uppdateringar av nĂ„gra emojier, inklusive đŸ‘ïž Eye, 🙏 Folded Hands,Â đŸ‘œ Alien ochÂ đŸ’© Pile of Poo. BlogginlĂ€gget förklarar, “Allt frĂ„n att göra ögat mer igenkĂ€nnligt till att förĂ€ndra vĂ„r utomjording till att vara out of this world. Vi vet att det finns nĂ„gra buggar i den hĂ€r utgĂ„van som kommer att lösas i framtida flygningar.”

Microsoft

HuvudmĂ„let verkar vara att matcha utseendet pĂ„ emoji pĂ„ andra plattformar, vilket definitivt Ă€r viktigt — olika utseende kan leda till att nĂ„gon tolkar ett meddelande felaktigt. Ögonemojien Ă€r nu faktiskt ögonformad, som pĂ„ nĂ€stan alla andra plattformar, istĂ€llet för bollformad. Dessutom ser bajs-emojien nu mer ut som en virvel, med större ögon. Jag kommer dock sakna den gamla.

Det lÄter som att Microsoft ocksÄ uppdaterar andra emojier, men företaget gav inga fler exempel i blogginlÀgget. Det finns ocksÄ en uppdatering av Emoji 15-standarden vid testning.

KĂ€lla: Microsoft, @JenMsft

LÄS NÄSTA

  • › Vivaldi-webblĂ€saren kommer till iPhone
  • › Acers nya Swift Edge 16-dator Ă€r tunn och har Wi-Fi 7
  • › Vad Ă€r ChatGPT Plus?
  • › Google Chrome’s lĂ€sarlĂ€ge har tyst tagits bort
  • › Acer Predator Triton 16 Gaming Laptop har en RTX 4070
  • › Hur man emulerar PS3 pĂ„ ett Steam-dĂ€ck med RPCS3