Home Dutch Van een ‘Intermediate’ zwart gat tot belastingregels voor gamers: 5 verhalen die je vandaag misschien hebt gemist

Van een ‘Intermediate’ zwart gat tot belastingregels voor gamers: 5 verhalen die je vandaag misschien hebt gemist

0

Maleesha Kharwal, een 15-jarige die in de sloppenwijken van Mumbai woont, veroverde onlangs het internet toen ze het gezicht werd van een Indiaas huidverzorgingsmerk. Toen The Indian Express haar eerder deze week sprak, gaf ze een simpel advies: “Geef nooit je droom op, want je dromen doen ertoe.”

Over reiken naar de sterren (excuseer de flauwe woordspeling), ontdekten astronomen van de European Space Agency een zeldzaam 'tussenliggend' zwart gat in onze kosmische buurt.

Nu de nieuwscyclus wordt gedomineerd door de controverse rond het nieuwe parlementsgebouw en de verslechtering van de gezondheid van AAP-leider Satyendar Jain, heb je misschien enkele van onze speciale verhalen en gronden gemist rapporteert vandaag.

Hier is een overzicht van vijf must-read verhalen die je moet lezen

 1. 01

  De mythe van het breken van het glazen plafond

  In onze opiniesectie van vandaag schrijft IPS-officier Shraddha Pandey hoe ondanks meer vrouwen Gelijkheid thuis en op het werk, nadat ze dit jaar de overheidsdiensten hebben bereikt, blijft een uitdaging. “Thuis is er nauwelijks sprake van een gelijkwaardig ecosysteem”, schrijft ze.


 2. 02

  Online gamers moeten deze nieuwe belastingregels kennen

  De Central Board of Direct Taxes (CBDT) heeft nieuwe richtlijnen uitgevaardigd voor online gamingplatforms inclusief geen TDS op winsten onder Rs. 100 van online gaming. Dit is wat deze belastingregels voor gamers betekenen.

   

 3. 03

  Van de sloppenwijk Bandra tot een heldin met blauwe vinkjes

  “Geef je dromen nooit op…omdat je dromen ertoe doen”.

  Dit waren de woorden van de 15-jarige Maleesha Kharwa, die onlangs het internet stormenderhand veroverde nadat ze het gezicht werd van een campagne van Forest Essentials, een huidverzorgingsmerk. Van een sloppenwijk in Bandra tot een 'heldin met blauwe vinkjes', lees hier haar verhaal.

 4. 04

  De Yogi Raj: elke twee weken een dode bij politie-ontmoetingen

  Het hardhandig optreden tegen misdaad heeft altijd centraal gestaan ​​in het bestuur van Yogi Adityanath in Uttar Pradesh. Maar denk hier eens over na: sinds hij in 2017 de leiding nam als eerste minister, heeft de staat 186 ontmoetingen meegemaakt, onthulde een onderzoek van politiegegevens door The Indian Express. Dit komt erop neer dat er elke 15 dagen meer dan één vermeende crimineel wordt gedood door de politie.

  Lees ook

  Chhattisgarh-ambtenaar leegt reservoir om mobiele telefoon te vinden die hij liet vallen tijdens…

  Bengaalse schoolbanen zwendel: SC weigert om Calcutta HC te blijven om CB toe te laten…

  Het congres claimt geen gedocumenteerd bewijs van 'Sengol' symbool zijn van transf…

  Congres stelt 9 vragen voor premier Modi terwijl zijn regering 9 jaar voltooit; BJP…

 5. 05

  'Intermediair' zwart gat in onze kosmische buurt

  Astronomen hebben een nieuw kosmisch universum ontgrendeld met de ontdekking van een zeldzaam ' middelzwaar zwart gat in de kosmische buurt op slechts 6000 lichtjaar afstand. Dus, wat zijn de implicaties van deze ontdekking?