Samsungs nya Soundbar släpper lös kraften i Dolby Atmos

0
52
Samsung

Den här veckan introducerade Samsung Electronics America det senaste tillskottet till sin 2023 soundbar-serie: HW-Q900C. Den ansluter sig till företagets Q-series linje, designad för att leverera premiumkonstruerat ljud genom att utnyttja kraften i Dolby Atmos-ljud.

Trots att det är ett mindre syskon till Q-serien, HW -Q900C är utrustad med toppmoderna funktioner och flera kanaler med överlägsen ljudtydlighet. 7.1.2-kanalerna med äkta, trådlöst Dolby Atmos-ljud och SpaceFit Sound Pro-tekniken ger en optimerad ljudupplevelse för det utrymme det lever. Space Fit Pro har också röstförstärkare som hjälper dig att höra dialog tydligare.

RELATERATRecension av Sonos Era 300: En högtalare gjord för Dolby Atmos

HW-Q900C är kompatibel med Samsungs Q-Symphony 3.0-teknik, vilket gör att du samtidigt kan spela upp ljud från soundbaren och din TV:ns högtalare. Dessutom stöder denna soundbar Game Mode Pro, vilket gör att du kan lyssna på dina konsolspel och musik samtidigt. Den fungerar också med AirPlay 2 för Apple-användare att enkelt ansluta sina enheter.

Den nya högtalaren kommer att finnas tillgänglig idag för $1 400. Men om du vill ha något med lite mer kraft kan du också kolla in HW-Q900C’s större syskon, HW-Q990C, för $1 598.

SAMSUNG HW-Q990C

Samsungs högtalare i Q-serien erbjuder förstklassiga högtalare surroundljud.

Amazon

1 553,99 USD
1 697,99 USD Spara 8 %

Källor: Samsung, Engadget