Nieuw tijdperk aangebroken in laatste 9 jaar, sport nu gezien als aantrekkelijk beroep: PM

0
57

Premier Narendra Modi zei donderdag dat in de afgelopen negen jaar een nieuw sporttijdperk is aangebroken dat de samenleving sterker maakt door middel van sport. Modi sprak na de virtuele opening van de ‘Khelo India University Games’ via videoconferenties.

Herinnerend aan de bijeenkomst over de controversiële Commonwealth Games 2010 tijdens de ambtsperiode van de voormalige UPA-regering, beweerde de premier dat gebrek aan interesse van de vorige regering in het centrum om sportinfrastructuur te ontwikkelen, leidde tot bezorgdheid onder sporters en hun families om aan sport te beginnen. als een carrière in het verleden. Modi voegde eraan toe dat hij blij is dat deze situatie nu is veranderd en beweerde dat sporters, vooral een groot aantal vrouwen, deelnemen aan en uitblinken in sport.

Hij verzekerde sporters ook dat de regering hen bij elke stap zou bijstaan.

Modi zei: “In de afgelopen 9 jaar is een nieuw tijdperk van sport begonnen in India, dat niet alleen gaat om van India een nieuwe macht in de sport te maken, maar ook een tijdperk is waarin de samenleving door middel van sport sterker wordt.

Lees ook

Chhattisgarh-ambtenaar leegt reservoir om mobiele telefoon te vinden die hij tijdens…

Moesson waarschijnlijk wees 'normaal' dit jaar, het noordwesten van India kan 92% regen zien…

Nieuw Parlement morgen; Congres, BJP sparren over ceremoniële scepter

Bengaalse schoolbanenzwendel: SC weigert om Calcutta HC te blijven om CB toe te staan…

Erop wijzend dat deze editie van de Spelen zou eindigen in zijn parlementaire kiesdistrict, Varanasi, voegde de premier eraan toe dat er bijna 4.000 sporters deelnemen.< /p> © The Indian Express (P) Ltd