Mann funnet død i UP-landsbyen: Familie påstår polititortur, obduksjonsrapport hevder slangebitt

0
70

En 21 år gammel mann ble funnet hengende ved en bygning under konstruksjon i Sambhal-distriktet i Uttar Pradesh onsdag morgen. Familiemedlemmene påsto at politiet torturerte ham på Kaila Devi politistasjon, hvoretter han døde av selvmord.

I mellomtiden hevdet politiet, ifølge obduksjonsrapporten, at et slangebitt forårsaket hans død.

De lokale innbyggerne og familiemedlemmene til den avdøde, Dharamveer Kumar, i landsbyen Sakhan Shobhapur Malik, nektet å utføre de siste ritualene med mindre det ble iverksatt tiltak mot politibetjentene som angivelig torturerte ham.

Ytterligere politioverbetjent. (ASP) Shrish Chandra, nestleder for politi (DSP) Sambhal Jitendra Singh, og ansatte fra tre politistasjoner nådde landsbyen. Politibetjentene forsikret dem om en rettferdig etterforskning, hvoretter de gikk med på å kremere liket.

Dharamveers far Vedpal, 50, hevdet at politiet hadde plukket opp sønnen hans anklaget for ulovlig sandgruvedrift. «Sønnen min samlet sanden i traktorvognen sin til Kaila Devi-helligdommen etter at komiteen ved templet ga ham jobben. To andre personer – Samarpal og Harveer – fra den nærliggende landsbyen Niryavali ble også tildelt den samme jobben av komiteen. Politiet plukket opp alle tre, men torturerte bare sønnen min mens de andre ble sluppet. I nesten tre timer ble han innesperret og torturert på politistasjonen og ble løslatt rundt klokken 22 tirsdag, sa Vedpal.

Politiet sa at liket av Dharamveer ble oppdaget av moren Sharbati Devi, 46, , rundt klokken 6.30 onsdag.

Les også

Chhattisgarhs offisielle tømmer reservoaret for å finne mobiltelefon han droppet under…

Monsunen blir sannsynligvis “normal” i år, nordvest India kan få 92 % regn…

Svindel med skolejobber i Bengal: SC nekter å beholde Calcutta HC-ordren som tillater CB…

Nytt parlament i morgen; Kongressen, BJP sparrer over seremonielt septer

“Observasjonsrapporten bekreftet at han døde av slangebitt. Hvordan han hengte seg etter å ha blitt bitt av slangen er en etterforskningssak. Faren har ikke sendt inn noen klage på politistasjonen i området, og familien er nå overbevist om at dødsårsaken var slangebitt, sa ASP Shrish Chandra til The Indian Express.