Home Dutch Gujarat Board Klasse 10 resultaten: Hoogste slagingspercentage in Surat, de meesten krijgen een A1-cijfer

Gujarat Board Klasse 10 resultaten: Hoogste slagingspercentage in Surat, de meesten krijgen een A1-cijfer

0

Surat kwam naar voren als het beste district in de staat met het hoogste slagingspercentage van 76,45 en het hoogste aantal studenten dat A1-cijfers behaalde, aangezien de resultaten van Klasse 10 donderdag door GSHSEB werden bekendgemaakt.

>

Het district stond ook bovenaan de staat in klasse 12 Science-resultaten die begin deze maand werden aangekondigd. Het had ook het hoogste aantal studenten dat het A1-cijfer behaalde in de hele staat. In 2022 was het slaagpercentage voor klasse 10 van het district 75,64 procent en 74,66 procent in 2020. Van de 76.771 studenten die zich registreerden, deden er 76.470 mee aan de examencommissie van Surat.

In totaal kregen 1.279 studenten, de hoogste in de staat, een A1-cijfer van het Surat-district. In totaal behaalden 20 scholen in Surat 100 procent resultaten (vergeleken met 14 scholen vorig jaar), terwijl zes scholen nul procent resultaten behaalden (vergeleken met drie scholen in 2022), bronnen in de Surat DEO (District Education Office) toegevoegd.

Surat DEO Dr. Deepak Darjee zei: “We zullen de directeuren en leraren bellen van de scholen waar de algemene resultaten onder de 30 procent liggen.” we zullen het onderwijspatroon begrijpen en hen nieuwe ideeën en strategieën voorstellen, zodat ze goed kunnen presteren bij de volgende examens. We zullen ook de leraren en directeuren bellen van die scholen die 100 procent resultaten hebben behaald en hen feliciteren.” Er zijn 25 scholen in het district Surat waar het slagingspercentage onder de 30 procent ligt.

Lees ook

SBI-kaarten bestraft voor het sturen van rekeningen naar de mens ondanks het annuleren van de creditcard… />

Karnataka Kabinet Uitbreiding Live Updates: 24 ministers waaronder HK Patil…

Bengaalse vrouw verliest Rs 4,5 lakh aan haar Tinder 'vriendje'

Staat JEE-resultaten aangekondigd, 99,4% kandidaten succesvol

In de stamdistricten van Zuid-Gujarat behaalden 102 studenten A1-cijfers van Bharuch , gevolgd door 162 studenten uit Navsari, 19 studenten uit Tapi, 59 studenten uit het Valsad-district en een enkele student uit het Dang-district. Twaalf scholen in Tapi, 31 scholen in Valsad, 11 scholen in Navsari, 9 scholen in Dangs en 26 scholen in het district Bharuch noteerden een slagingspercentage van minder dan 30 procent.

© The Indian Express (P) Ltd