Du kommer äntligen att kunna förvisa MSN News Widget från ditt aktivitetsfält

0
71
Hannah Stryker/Review Geek

Microsoft gjorde många tillkännagivanden under sin Build 2023-utvecklarkonferens, mestadels om AI. Och även om fler AI-verktyg är bra, kommer Windows 11-användare att bli glada över att höra att Microsoft snart låter oss inaktivera MSN News-flödet från widgetpanelen i aktivitetsfältet.

Under det senaste året har Microsoft gjort många ändringar i widgetsystemet, från att lägga till stöd från tredje part till att bryta saker med uppdateringar, men den här nya förändringen är en som alla kan uppskatta.

För närvarande är det många Windows 11 användare inaktiverar widgetpanelen av flera skäl, inklusive det faktum att Microsoft tvingar fram sitt MSN News-flöde på skärmar. Det finns inget alternativ att dölja MSN News och dess udda ämnen och fortfarande njuta av widgets, åtminstone inte ännu.

Microsoft

Enligt Microsoft kommer en stor uppdatering som kommer i år äntligen att introducera några fler anpassningar alternativ, inklusive separation av MSN News från andra widgets. Om du vill ha widgets utan nyheter är det ett alternativ.

RELATERATDenna Windows 11-anpassning tar dig tillbaka till Windows 2000

Användare kan välja mellan flera widgetboardlayouter, några med nyheter, andra utan, och förhoppningsvis anpassa dem efter behov. För närvarande kan du ta bort en widget genom att klicka på ikonen med tre punkter bredvid den och välja lossa.

Vi är osäkra på om det är så det kommer att fungera för att rensa MSN News feed eller om du måste välja en layout som inte är nyheter. Tyvärr gick företaget inte in på alla detaljer eller alternativ som kommer att finnas tillgängliga, men vi får veta mer senare i år.

via WindowsCentral