Delhi Confidential: Sydkoreas ambassadör i Indien stjäl rampljuset i Srinagars G20 Tourism Meeting

0
51

Sydkoreas ambassadör i Indien, Chang Jae-bok, förblev stjärnattraktionen vid det nyss avslutade mötet i G20 Tourism Working Group i Srinagar. På invigningsdagen skakade han ett ben med skådespelaren Ram Charan på Naatu Naatu, låten från filmen RRR som nyligen fick en Oscarspris, och på den avslutande dagen var han ganska högljudd när det gällde att stödja Indiens presidentskap i G20 .

Han sa, “Just nu är Indien den femte största ekonomin och kommer att bli den tredje största ekonomin mycket snart. Vi hoppas att Indien och Korea kommer att fortsätta ha goda relationer.” Som ambassadör var han för övrigt också den högsta representationen av en G20-medlemsstat vid mötet.

Främja andra RRR

Läs även

Delhi Confidential: Voice To Video

Delhi Konfidentiellt: Kommer Ghulam Nabi Azad att vara en gemensam oppositionskandidat för…

Delhi Confidential: Flygvapnets bästa föreläsning tillbaka efter tre års uppehåll

Delhi konfidentiellt: Överraskande besökare

Fackets bostads- och stadsministeriums tre veckor långa kampanj för att främja återvinning genom RRR – minska, återanvända, återvinna – center fick ett uppsving från skådespelaren Shilpa Shetty på torsdag. Hon postade en tweet som berömde fördelarna med återvinning, medan det officiella Swachh Bharat Mission-Urban Twitter-handtaget lade upp en video där Shetty lovade stöd till kampanjen genom att gå till närmaste RRR-center för att donera kläder, skor, böcker och andra oanvända föremål. Sedan den lanserades den 15 maj har kampanjen lett till att fler än 12 000 sådana center har inrättats av kommuner.

© The Indian Express (P) Ltd.