Delhi Confidential: de ambassadeur van Zuid-Korea in India staat in de schijnwerpers tijdens de G20-toeristenbijeenkomst in Srinagar

0
51

De ambassadeur van Zuid-Korea in India, Chang Jae-bok, bleef de topattractie van de zojuist afgesloten G20 Tourism Working Group-bijeenkomst in Srinagar. Op de inaugurele dag schudde hij een been met acteur Ram Charan op Naatu Naatu, het lied uit de film RRR dat onlangs een Oscar-prijs in de wacht sleepte, en op de laatste dag was hij nogal luidruchtig in zijn steun aan het Indiase presidentschap van de G20. .

Hij zei: “Op dit moment is India de vijfde grootste economie en zal zeer binnenkort de derde grootste economie worden. We hopen dat India en Korea goede betrekkingen zullen blijven onderhouden.” Overigens was hij als ambassadeur ook de hoogste vertegenwoordiging van een G20-lidstaat op de bijeenkomst.

Andere RRR promoten

Lees ook

Delhi vertrouwelijk: spraak naar video

Delhi Confidential: Zal ​​Ghulam Nabi Azad een gezamenlijke oppositiekandidaat zijn voor… />

Delhi Confidential: toplezing van de luchtmacht terug na een onderbreking van drie jaar

Delhi vertrouwelijk: verrassingsbezoeker

De drie weken durende campagne van het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Zaken om recycling te promoten door middel van RRR — verminderen, hergebruiken, recyclen — centra kregen een boost van acteur Shilpa Shetty op donderdag. Ze plaatste een tweet waarin ze de voordelen van recycling prees, terwijl de officiële Swachh Bharat Mission-Urban Twitter-handle een video plaatste waarin Shetty steun beloofde aan de campagne door naar het dichtstbijzijnde RRR-centrum te gaan om kleding, schoenen, boeken en andere ongebruikte items te doneren. Sinds de lancering op 15 mei heeft de campagne geleid tot het opzetten van meer dan 12.000 van dergelijke centra door gemeenten.

© The Indian Express (P) Ltd