Home Norsk Delhi Confidensial: Sør-Koreas ambassadør i India stjeler rampelyset i Srinagars G20-turismemøte

Delhi Confidensial: Sør-Koreas ambassadør i India stjeler rampelyset i Srinagars G20-turismemøte

0

Sør-Koreas ambassadør i India, Chang Jae-bok, forble stjerneattraksjonen på det nettopp avsluttede møtet i G20 Tourism Working Group i Srinagar. På åpningsdagen ristet han et bein med skuespilleren Ram Charan på Naatu Naatu, sangen fra filmen RRR som nylig vant en Oscar-pris, og på den avsluttende dagen var han ganske vokal i å støtte Indias presidentskap i G20 .

Han sa: “Akkurat nå er India den femte største økonomien og vil bli den tredje største økonomien veldig snart. Vi håper at India og Korea vil fortsette å ha gode relasjoner.» Forresten, som ambassadør var han også den høyeste representasjonen av et G20-medlemsland på møtet.

Markedsføring av andre RRR

Les også

Delhi konfidensielt: stemme til video

Delhi Konfidensielt: Vil Ghulam Nabi Azad være en felles opposisjonskandidat for…

Delhi Confidential: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi konfidensielt: overraskelsesbesøkende

Union Housing and Urban Affairs Ministrys tre ukers kampanje for å fremme resirkulering gjennom RRR – reduser, gjenbruk, resirkuler – sentre fikk et løft fra skuespiller Shilpa Shetty på torsdag. Hun la ut en tweet som berømmer fordelene med resirkulering, mens det offisielle Swachh Bharat Mission-Urban Twitter-håndtaket la ut en video av Shetty som lover støtte til kampanjen ved å gå til nærmeste RRR-senter for å donere klær, sko, bøker og andre ubrukte gjenstander. Siden den ble lansert 15. mai har kampanjen ført til at mer enn 12 000 slike sentre er opprettet av kommuner.

© The Indian Express (P) Ltd