De nieuwe soundbar van Samsung ontketent de kracht van Dolby Atmos

0
63
Samsung

Deze week introduceerde Samsung Electronics America de nieuwste toevoeging aan zijn soundbar-assortiment voor 2023: de HW-Q900C. Het voegt zich bij de Q-serie van het bedrijf, ontworpen om eersteklas audio te leveren door gebruik te maken van de kracht van Dolby Atmos-geluid.

Ondanks dat het de kleinere broer of zus is van de Q-serie, is de HW -Q900C is uitgerust met ultramoderne functies en meerdere kanalen met superieure audiohelderheid. De 7.1.2-kanalen van echt, draadloos Dolby Atmos-geluid en SpaceFit Sound Pro-technologie zorgen voor een geoptimaliseerde audio-ervaring voor de ruimte waarin hij zich bevindt. Space Fit Pro beschikt ook over stemversterkers om u te helpen dialogen duidelijker te horen.

GERELATEERDReview Sonos Era 300: een luidspreker gemaakt voor Dolby Atmos

De HW-Q900C is compatibel met de Q-Symphony 3.0-technologie van Samsung, waardoor je tegelijkertijd audio kunt afspelen vanaf de soundbar en je Luidsprekers van tv. Bovendien ondersteunt deze soundbar Game Mode Pro, zodat je tegelijkertijd naar je consolegames en muziek kunt luisteren. Het werkt ook met AirPlay 2 zodat Apple-gebruikers hun apparaten eenvoudig kunnen aansluiten.

De nieuwe luidspreker is vanaf vandaag verkrijgbaar voor $ 1.400. Als je echter iets wilt met wat meer vermogen, kun je ook de grotere broer van de HW-Q900C, de HW-Q990C, bekijken voor $ 1.598.

SAMSUNG HW-Q990C

Samsung's Q-serie luidsprekers bieden eersteklas surround sound-geluid.

Amazon

$1553.99
$1697.99 Bespaar 8%

Bronnen: Samsung, Engadget