De Cybertruck ziet er van binnen net zo vreemd uit als van buiten

0
49
Tesla

Het is geen geheim dat de Tesla Cybertruck op zijn zachtst gezegd uniek is, met een ontwerp dat niet voor iedereen is weggelegd. Nu krijgen we een nieuwe kijk op het interieur, en het ziet er van binnen net zo vreemd en minimalistisch uit als van buiten met al dat kale staal.

Hoewel dit niet de eerste keer is dat we het interieur van de Cybertruck zien, zijn de nieuwste foto's die online verschijnen opmerkelijk omdat het voertuig zich in de productiefase bevindt en naar verwachting tegen het einde van het jaar zal arriveren. en begin 2024. Als gevolg hiervan is de kans groot dat het hier getoonde prototype in de buurt komt van de definitieve versie.

Tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Tesla eerder deze maand werd buiten een prototype Cybertruck tentoongesteld. Eén gebruiker op Twitter had echter het geluk om in te springen en een foto te maken vanaf de bestuurdersstoel.

Greggertruck/Twitter

Een blik op de full-size afbeelding op Twitter laat zien dat je duidelijk een zeer barebones kunt zien ontwerp. Het dashboard is massief en leeg, bedekt met tapijt, wat aanvoelt als een gemiste kans. Succes met het met de hand reinigen van de langwerpige voorruit van binnenuit.

Deze foto pronkt met het geheel nieuwe Tesla Cybertruck-stuur, dat eruitziet als een mix tussen het gewone ronde stuur van Tesla en het controversiële juk. We zien ook het grote infotainmentscherm en een middenconsole die niet doorloopt tot aan het dashboard, wat opnieuw meer verspilde ruimte onthult. Als je goed kijkt, ziet het er zelfs uit als kaal staal van binnen in het midden van de cabine.

GERELATEERDAlles wat we weten over de Tesla Cybertruck

Gebruikers overal op Reddit wezen op het ontbreken van een zitbank, het rare stuur en het minimalistische ontwerp. Dat zou niemand moeten verbazen, gezien hoe de zaken er aan de buitenkant uitzien.

Ter herinnering: in april suggereerde Elon Musk dat de Cybertruck uiteindelijk in augustus of september in het derde kwartaal van 2023 zou arriveren, met een tekort aan leveringen voor het einde van het jaar. Verwacht echter pas in 2024 volumeproductie. We houden meer details in de gaten.

via Electrek