De beste Smart Space Heaters van 2023

0
57
Hannah Stryker/How-To Geek

Inhoudsopgave

Beste Smart Space Heater in het algemeen: Dyson Pure Hot + Cool
Beste budget Smart Space Heater: Govee Space Heater
Beste draagbare Smart Space Heater: Atomi Smart Heater
Beste slimme ruimteverwarming voor grote ruimtes: Heat Storm HS-1500-PHX-WIFI
Beste ruimteverwarming: Dreo Solaris H3 Slim

Wat te zoeken in een Smart Space Heater in 2023

Woningen worden met de dag slimmer. Nu kunnen we deuren op afstand vergrendelen, realtime feeds van beveiligingscamera's bekijken en zelfs onze huisdieren opruimen via een dweilrobot. Hoewel sommige smarthome-apparaten gimmick lijken, is de mogelijkheid om de verwarming van een kamer te regelen iets dat de meeste huishoudens kunnen gebruiken.

Maar we hebben het niet over slimme thermostaten. #8217;we hebben het over slimme ruimteverwarmers die een handig formaat hebben om de juiste hoeveelheid warmte aan een kamer toe te voegen wanneer je die nodig hebt.

Wi-Fi-ruimteverwarmers maken verbinding met de Wi-Fi van uw huis, zodat u ze kunt bedienen via een compatibele app op uw smartphone. Sommige bieden zelfs compatibiliteit met spraakassistenten om een ​​kamer te verwarmen met eenvoudige spraakopdrachten. Sommige van de beste slimme ruimteverwarmers laten u zelfs weten wanneer de gewenste warmte is bereikt, zodat u deze kunt uitschakelen en elektriciteit kunt besparen.

Slimme ruimteverwarmers zijn ontworpen om ruimtes te verwarmen zonder veel fysieke ruimte in beslag te nemen. Met al onze apparaten in ons dagelijks leven, is het laatste wat je wilt dat een dikke elektrische verwarming ruimte in beslag neemt.

Overweeg dus de ruimte die je hebt, de functies die je wilt en hoeveel je wilt zijn in staat bent om uw slimme ruimteverwarming te bedienen, duik dan in onze onderstaande aanbevelingen.

GERELATEERD: De beste slimme airconditioners van 2023

Beste slimme ruimteverwarming in het algemeen: Dyson Pure Hot + Cool

Dyson

Pro's

 • ✓ Slimme functionaliteit
 • ✓ Warmt snel op
 • ✓ Timerfunctie
 • ✓ Loopt stil
 • ✓ Meerdere snelheidsinstellingen

Nadelen

 • ✗ Duur

Ongeacht de grootte van uw huis, de Dyson Pure Hot + Cool is een apparaat van het juiste formaat dat gemakkelijk in een slaapkamer, woonkamer of waar u het ook maar nodig heeft, past . Hoewel je deze slimme ruimteverwarming (en luchtreiniger) kunt bedienen met de meegeleverde afstandsbediening, is een van de opvallende kenmerken dat hij kan worden bediend met de Dyson Link-app op je smartphone.

Met de app kunt u direct temperatuur- en luchtkwaliteitsrapporten bekijken, luchtstroommodi en oscillatiehoeken instellen en tot zeven dagen aan evenementen plannen. Het is ongelooflijk handig, wat dit Dyson-apparaat tot een geweldige, maar dure investering maakt. Maar het voordeel van slimme verwarming, koeling en luchtzuivering op één plek rechtvaardigt het prijskaartje.

Beter nog, de Dyson Pure Hot + Cool vereist geen montage. U hoeft zich alleen maar zorgen te maken over het filter dat in enkele seconden kan worden geplaatst. Wanneer het filter na ongeveer een jaar moet worden vervangen, waarover u in uw app wordt geïnformeerd, kunt u het eenvoudig vervangen.

Kamerverwarming gaat snel en kan worden gedaan via de afstandsbediening of app. Met de app kun je de luchtvervuiling, kamertemperatuur en luchtvochtigheid bekijken. Het is ook compatibel met Alexa, dus je kunt spraakopdrachten geven zoals “Alexa, verwarm de kamer tot 80 graden Fahrenheit”. Ten slotte kunt u de locatie van uw kachel delen om de huidige weersomstandigheden in uw omgeving te zien.

Als u op zoek bent naar een alles-in-één slim apparaat dat een grote kamer verwarmt, zuivert en koelt, dan is de Dyson Pure Hot + Cool zonder twijfel de beste.

Beste Smart Space Heater in het algemeen

Dyson Pure Hot + Cool

Verwarmen, koelen en luchtzuivering vanuit één handig apparaat, dat is wat de Dyson Pure Hot + Cool biedt. Met slimme functionaliteit en Alexa-opdrachten is het eenvoudig om de verwarming (en koeling) van je kamer te regelen, waar je ook bent.

Best Buy

$ 499,99
 

Doel

$ 499,99
 

Wayfair

$ 499,99
 

Beste Budget Smart Space Heater: Govee Space Heater

Govee

Pro's

 • ✓ Geschikt voor Wi-Fi en Bluetooth
 • ✓ Lang netsnoer
 • ✓ Budgetvriendelijk
 • ✓ Ingebouwde thermostaat

Nadelen

 • ✗ Onderstel is een beetje onstabiel op tapijt
 • ✗ Gebrek aan afstandsbediening

De Govee Space Heater is een budgetvriendelijke slimme ruimteverwarmer met alle toeters en bellen maar een kleiner prijskaartje. Het werkt met Google Assistant, Alexa en biedt naadloze bediening via de Govee Home-app. Deze ruimteverwarmer is ook geschikt voor de meeste kamers van gemiddelde grootte en handhaaft temperaturen tussen 28 en 77 graden Fahrenheit binnen een gebied van 160 tot 270 vierkante meter.

Eenmaal ingeschakeld warmt de Govee Space Heater binnen enkele seconden op, hete lucht in de ruimte duwen en de hele kamer bedekken tijdens het oscilleren. Om dingen op te voeren, kunt u kiezen tussen lage, gemiddelde en hoge ventilatorinstellingen, maar wees gewaarschuwd dat dingen lawaaierig kunnen worden bij de hoogste instelling.

Om veiligheidsredenen is de Govee Space Heater voorzien van een omvalschakelaar en oververhittingsbeveiliging. Hoewel de basis op tapijt iets minder stevig kan aanvoelen in vergelijking met een harde vloer, is de geruststelling te danken aan de veiligheidsvoorzieningen, vooral als er kinderen in de buurt zijn.

Met een ingebouwde thermostaat kan deze slimme ruimteverwarmer de verwarming in- en uitschakelen wanneer dat nodig is. De thermostaat houdt de kamertemperatuur in de gaten en schakelt uit wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt. Evenzo, als de ingestelde temperatuur met meer dan vier graden daalt, komt de Govee Space Heater weer in actie. Bovendien kunt u de verwarming koppelen met de Govee Thermo-Hygrometer om nog meer delen van een grotere kamer te bereiken.

Het gebruik van de Govee Home-app is eenvoudig en effectief. U kunt aan/uit-timers, warmteniveaus, ventilatorsnelheden, oscillatie instellen en zelfs het apparaat vergrendelen, zodat andere leden van uw huishouden de instellingen niet kunnen wijzigen. Hoewel er geen afstandsbediening wordt meegeleverd, kun je via Google Assistant, Alexa en IFTTT spraakopdrachten geven.

Beste Budget Smart Space Heater

Govee Space Heater

Verwarm de kamers in je huis eenvoudig (en op afstand) met de Govee Space Heater. Met bescherming tegen kantelen en oververhitting is het een veilige en budgetvriendelijke keuze voor eengezinswoningen.

Amazon

$ 79,99
$ 104,99 Bespaar 24%

Beste draagbare Smart Space Heater: Atomi Smart Heater

Atomi

Pro's

 • ✓ Betaalbaar
 • ✓ App werkt goed
 • ✓ Ventilator werkt stil
 • ✓ Klein genoeg om op een bureau te plaatsen

Nadelen

 • ✗ Werkt alleen met 2,4 GHz wifi-banden
 • ✗ Geen ingebouwde thermostaat

Dankzij zijn formaat en brede oscillatie kan de Atomi Smart Heater bijna overal worden geplaatst terwijl hij 1500W aan vermogen levert. Met anti-kantel- en oververhittingsbeveiliging zou je je comfortabeler moeten voelen als je hem aan laat staan ​​als je niet in de kamer bent.

Als de kachel zou omvallen als hij werd gestoten, 8217; ontvangt een melding op je telefoon (als je verbinding hebt gemaakt met de Atomi Smart-app) om je te laten weten dat hij is omgevallen. De verwarming schakelt ook automatisch uit, voor extra zekerheid.

Wanneer verbonden met de app kan de Atomi Smart Heater aan- en uitgezet worden, ook als je niet thuis bent. Je past de temperatuur aan, maakt schema's en ontvangt belangrijke meldingen. Je kunt de slimme kachel in huis ook bedienen met spraakopdrachten met Amazon Alexa en Google Assistant.

Mocht je echter geen gebruik willen maken van wifi, dan is de Atomi Smart Heater nog steeds handmatig te bedienen. Dit is minder handig als je in een andere kamer bent of niet thuis, maar handig als je langsloopt en de instellingen wilt aanpassen.

Betaalbaar, compact en stil, de Atomi Smart Heater is een krachtig apparaat dat in seconden kan opwarmen tot 70 graden Fahrenheit. Het is een geweldige investering als je op zoek bent naar een ruimteverwarmer die je dankzij zijn formaat ook mee kunt nemen.

Beste draagbare slimme ruimteverwarmer

Atomi Smart Heater

Ondanks zijn kleine formaat kan deze slimme verwarming in slechts enkele seconden 1500 W aan vermogen leveren en tot 70 graden Fahrenheit verwarmen. Het kan op een tafelblad, op de vloer of zelfs in de keuken worden geplaatst.

Amazon

$ 99,99
 

Beste slimme ruimteverwarming voor grote kamers: Heat Storm HS-1500-PHX- WIFI

Hittestorm

Pro's

 • ✓ Wandmontage
 • ✓ Kinderslot
 • ✓ Inclusief afstandsbediening
 • ✓ Meerdere modi en functies

Nadelen

 • ✗ Gebrek aan oscillatie
 • ✗ Niet bepaald stijlvol

Ontworpen om aan een muur te worden gemonteerd, kan de Heat Storm HS-1500-PHX-WIFI vanwege zijn ontwerp gemakkelijk worden aangezien voor een airconditioner. Maar laat u niet voor de gek houden, want hij zit boordevol functies en kan een goed geïsoleerde ruimte van 14 m² verwarmen of zelfs tot 1000 m² als aanvullende warmtebron.

Aan de voorzijde van deze heater bevindt zich een touchscreen bedieningspaneel. U ziet de instellingen die hier worden weergegeven en u kunt de helderheid van het scherm aanpassen. Er zijn lage en hoge verwarmingsmodi beschikbaar, evenals de Eco-modus, waarmee u een temperatuur kunt kiezen die u wilt behouden. Aangezien deze kachel ook Wi-Fi ondersteunt, kunt u de Heat Storm HS-1500 bedienen via uw smartphone.

Wanneer je bent verbonden met een 2,4 GHz-netwerk, kun je de bijbehorende app gebruiken om de verwarming te bedienen. Met je smartphone stel je de temperatuur in en zie je de temperatuur van de heater, waar je ook bent. In tegenstelling tot sommige andere slimme ruimteverwarmers, kunt u de Heat Storm echter niet bedienen met een stemassistent.

Wat de Heat Storm HS-1500-PHX-WIFI onderscheidt, is de grootte van het gebied dat hij kan verwarmen. Met 5200 BTU kunt u verwachten dat deze verwarming een ruimte van 15 m² snel en efficiënt opwarmt. Het is een ideale slimme ruimteverwarmer voor lounges, slaapkamers of kantoorruimtes. Het beschikt ook over een kinderslot, kantelbeveiliging en oververhittingsbeveiliging.

Beste Smart Space Heater voor grote kamers

Heat Storm HS-1500-PHX-WIFI

Verwarm kamers tot 15 vierkante meter snel of gebruik de Heat Storm als aanvullende warmtebron in gebieden tot 1000 vierkante meter.

Amazon

$ 111,11
$ 169,99 Bespaar 35%

Wayfair

$ 117,24
$ 139,99 Bespaar 16%

Beste ruimteverwarming: Dreo Solaris H3 Slim

Dreo

Pro's

 • ✓ Compact en stijlvol
 • ✓ Krachtig voor zijn formaat
 • ✓ Stille werking
 • ✓ Betaalbaar

Nadelen

 • ✗ Geen wifi of slimme functies

Met afmetingen van slechts 40,5 cm x 14,5 cm is de Dreo Solaris H3 Slim een ​​stijlvolle, compacte en krachtige ruimteverwarmer. Helaas heeft het geen slimme functies, dus je kunt er geen verbinding mee maken via Wi-Fi of Bluetooth, en je kunt het ook niet bedienen met een stemassistent of je smartphone. Het beschikt echter over vijf modi en kan in slechts twee seconden opwarmen tot 75 graden Fahrenheit.

Net als andere ruimteverwarmers, wordt de Eco-modus van de Dreo Solaris H3 Slim automatisch uitgeschakeld wanneer deze een ingestelde temperatuur bereikt. Als alternatief kunt u de timerfunctie gebruiken om een ​​timer in te stellen voor maximaal 12 uur.

GERELATEERDKunt u verwarmingstoestellen aansluiten op slimme stopcontacten?

Meerdere veiligheidsvoorzieningen zullen u geruststellen als u zich zorgen maakt over het aan laten staan ​​van deze kachel als u er niet bent. Dit omvat een ingebouwde omvalbeveiliging, een vonkvrij en vlamvertragend ontwerp, een oververhittingsbeveiliging en een versterkte veiligheidsstekker.

Je kunt deze heater niet bedienen via je smartphone, dus u kunt in plaats daarvan de meegeleverde afstandsbediening gebruiken. Hiermee kunt u de Dreo Solaris H3 Slim tot op 8 meter afstand beheren. Als alternatief kunt u met het paneel bovenop de verwarming de bedieningselementen op het cool-to-touch-paneel aanpassen.

Dankzij de verborgen draagbeugel is deze ruimteverwarmer ook uiterst draagbaar – perfect om mee te nemen op vakantie of om naar andere delen van uw huis te verhuizen, en geschikt voor ruimtes tot 27 m².

Als u op zoek bent naar een efficiënte en krachtige ruimteverwarming die u niet stoort terwijl u slaapt, dan werkt dit apparaat met slechts 37,5 dB dankzij het ObliqueAirflow-systeem van Dreo. Verwarm een ​​kamer snel met de Dreo Solaris H3 Slim, ondersteund door een motor met hoog koppel die sterke warmte kan leveren tot 3 meter per seconde en kan genieten van een oscillatie van 70 graden, zodat geen hoek wordt vergeten.

Beste ruimteverwarmer

Dreo Solaris Slim H3

Door de slimme functies achter zich te laten, Dreo Solaris Slim H3 biedt krachtige verwarming voor kamers tot 27 m², naast een stijlvol en draagbaar ontwerp.

Amazon

$ 74,99
 

Veelgestelde vragen

Zijn ruimteverwarmers veilig?

Ruimteverwarmers met de juiste veiligheidsvoorzieningen kunnen helpen om een ​​warme woonruimte te creëren zonder een gevaar te vormen. Kies een kachel met omval- en oververhittingsbeveiliging, zodat hij automatisch uitschakelt als er een probleem is, of je een melding stuurt via je smartphone.

Hoeveel energie verbruikt een kachel gemiddeld?

Gemiddeld verbruiken de meeste ruimteverwarmers ongeveer 1500W per uur. Ze zijn handig in situaties waarin u een ruimte snel moet verwarmen, maar niet bijzonder energiezuinig wanneer u ze als langetermijnoplossing gebruikt.

Kan ik een ruimteverwarmer 's nachts aan laten staan?

Ruimteverwarmers met functie een timer, eco-modus (waarbij de verwarming automatisch uitschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt) en anti-tip/oververhittingsbeveiliging kan 's nachts aan blijven staan. Hoewel het beter is om verwarmingen niet aan te laten staan ​​als je niet in dezelfde kamer bent, zouden de meeste slimme ruimteverwarmers geen probleem moeten zijn.

Kan ik een slimme ruimteverwarmer aansluiten op een slimme stekker?

De meeste slimme stekkers zouden de belasting van een slimme ruimteverwarmer aan moeten kunnen. Hoewel dit uiterlijk misschien niet wordt aangemoedigd, is het niet gevaarlijk om een ​​slimme ruimteverwarmer op een slimme stekker aan te sluiten.

Hoe reset ik een slimme ruimteverwarmer?

Sommige ruimteverwarmers hebben een resetknop; andere moeten mogelijk langer dan 30 seconden worden losgekoppeld en vervolgens opnieuw worden aangesloten. Als u problemen ondervindt bij het verbinden van uw slimme ruimteverwarming met de bijbehorende app, koppelt u zowel de verwarming als uw telefoon los van het wifi-netwerk en probeert u vervolgens opnieuw verbinding te maken.

The Best Smart Thermostats of 2023 Beste Slimme Thermostaat Algehele ecobee Slimme Thermostaat Premium Koop bij Amazon Beste Budget Slimme Thermostaat Amazon Slimme Thermostaat Koop bij Amazon Beste slimme thermostaat voor Google Home Google Nest Learning Thermostat Koop bij Amazon Beste Slimme Thermostaat voor Apple Homekit ecobee3 lite Slimme Thermostaat Koop bij Amazon Beste Slimme Thermostaat voor Alexa Amazon Smart Thermostat Koop bij Amazon LEES VOLGENDE

 • › Wat is ChatGPT Plus?
 • › De leesmodus van Google Chrome is stilletjes verwijderd
 • › De nieuwe Swift Edge 16-laptop van Acer is dun en heeft Wi-Fi 7
 • › 1080p versus 1440p versus 4K-monitoren: hoe groot is het verschil?
 • › De PS3 emuleren op een Steam Deck met RPCS3
 • › De Acer Predator Triton 16 Gaming Laptop heeft een RTX 4070