De bästa smarta rymdvärmarna 2023

0
52
Hannah Stryker/How-To Geek

Innehållsförteckning

Bästa smarta rymdvärmare totalt: Dyson Pure Hot + Cool
Bästa Budget Smart Space Heater: Govee Space Heater
Bästa bärbara smarta rymdvärmare: Atomi Smart Heater
Bästa smarta rymdvärmare för stora rum: Heat Storm HS-1500-PHX-WIFI
Bästa rymdvärmare: Dreo Solaris H3 Slim

Vad du ska leta efter i en smart rymdvärmare 2023

Hemmen blir smartare för varje dag. Nu kan vi låsa dörrar på distans, se realtidsflöden av säkerhetskameror och till och med städa efter våra husdjur via en robotmopp. Även om vissa smarta hemenheter verkar knepiga, är att ha möjligheten att styra uppvärmningen av ett rum något som de flesta hushåll kan använda.

Men vi pratar inte om smarta termostater— #8217;vi pratar om smarta rumsvärmare som är bekvämt dimensionerade för att tillföra rätt mängd värme till ett rum när du behöver det.

Wi-Fi-värmare ansluter till ditt hems Wi-Fi så att du kan styra dem via en kompatibel app på din smartphone. Vissa erbjuder till och med röstassistentkompatibilitet för att värma upp ett rum med enkla röstkommandon. Några av de bästa smarta rumsvärmarna kommer till och med att meddela dig när önskad värme har uppnåtts så att du kan stänga av den och spara el.

Smarta rumsvärmare är designade för att värma upp utrymmen utan att ta upp mycket fysisk plats. Med alla våra enheter i vårt dagliga liv är det sista du vill ha en tjock elektrisk värmare som tar upp plats.

Så tänk på vilket rum du har, vilka funktioner du vill ha och hur mycket du vill vara kan styra din smarta rumsvärmare och dyk sedan in i våra rekommendationer nedan.

RELATERAT: De bästa smarta luftkonditioneringsapparaterna 2023

Bästa smarta rymdvärmare totalt: Dyson Pure Hot + Cool

Dyson

Proffs

 • ✓ Smart funktionalitet
 • ✓ Värmer upp snabbt
 • ✓ Timerfunktion
 • ✓ Går tyst
 • ✓ Flera hastighetsinställningar

Nackdelar

 • ✗ Dyrt

Oavsett storleken på ditt hem är Dyson Pure Hot + Cool en enhet av lämplig storlek som enkelt kan passa in i ett sovrum, vardagsrum eller var du än behöver den. . Även om du kan styra denna smarta rumsvärmare (och luftrenare) med den medföljande fjärrkontrollen, är en av de utmärkande funktionerna här att den kan styras med Dyson Link-appen på din smartphone.

Med appen kan du omedelbart se temperatur- och luftkvalitetsrapporter, ställa in luftflödeslägen och oscillationsvinklar och schemalägga upp till sju dagars händelser. Det är otroligt bekvämt, vilket gör den här Dyson-enheten till en fantastisk, men dyr, investering. Men att ha fördelen med smart uppvärmning, kylning och luftrening på ett ställe motiverar prislappen.

Ännu bättre, Dyson Pure Hot + Cool kräver ingen montering. Du behöver bara oroa dig för filtret som kan sättas in på några sekunder. När filtret behöver bytas efter ungefär ett år, vilket du kommer att meddelas om i din app, är det enkelt att byta ut det.

Rumsuppvärmning går snabbt och kan göras via fjärrkontrollen eller app. Med appen kan du se luftföroreningsnivåer, rumstemperatur och luftfuktighet. Den är också kompatibel med Alexa, så du kan utfärda röstkommandon som “Alexa, värm upp rummet till 80 grader Fahrenheit”. Slutligen kan du dela platsen för din rumsvärmare för att se aktuella väderförhållanden i ditt område.

Om du letar efter en allt-i-ett smart enhet som värmer, rena och kyler ett stort rum, är Dyson Pure Hot + Cool den bästa, helt klart.

Bästa smarta rymdvärmaren totalt sett.

Dyson Pure Hot + Cool

Uppvärmning, kylning och luftrening från en bekväm enhet är vad Dyson Pure Hot + Cool erbjuder. Med smart funktionalitet och Alexa-kommandon är det enkelt att styra ditt rums uppvärmning (och kylning) oavsett var du är.

Bästa köp

499,99 USD
 

Mål

499,99 USD
 

Wayfair

499,99 USD
 

Bästa Budget Smart Space Heater: Govee Space Heater

Govee

Proffs

 • ✓ Wi-Fi och Bluetooth-aktiverade
 • ✓ Lång nätsladd
 • ✓ Budgetvänlig
 • ✓ Inbyggd termostat

Nackdelar

 • ✗ Basen är lite instabil på mattan
 • ✗ Brist på fjärrkontroll

Govee Space Heater är en budgetvänlig smart rumsvärmare med alla bells och visselpipor men en mindre prislapp. Den fungerar med Google Assistant, Alexa och erbjuder sömlösa kontroller via Govee Home-appen. Denna rumsvärmare är också lämplig för de flesta medelstora rum och håller temperaturer mellan 68-77 grader Fahrenheit inom en yta på 160-270 kvadratmeter.

När den är påslagen värms Govee Space Heater upp på några sekunder, trycker in varm luft i utrymmet och täcker hela rummet vid oscillering. För att öka saker kan du välja mellan låga, medelhöga och höga fläktinställningar, men varnas för att saker och ting kan bli bullriga vid den högsta inställningen.

Av säkerhetsskäl har Govee Space Heater en tipp-omkopplare och överhettningsskydd. Även om basen kan kännas lite mindre stadig på mattan jämfört med ett hårt golv, finns tryggheten från säkerhetsfunktionerna, särskilt om du har barn i närheten.

Med en inbyggd termostat kan denna smarta rumsvärmare slå på och stänga av värmen vid behov. Termostaten övervakar rummets temperatur och stängs av när den inställda temperaturen nås. På liknande sätt, om den inställda temperaturen sjunker med mer än fyra grader, kommer Govee Space Heater att börja fungera igen. Dessutom kan du para ihop värmaren med Govee Thermo-Hygrometer för att nå ännu fler områden i ett större rum.

Att använda Govee Home-appen är enkelt och effektivt. Du kan ställa in på/av-timers, värmenivåer, fläkthastigheter, oscillation och till och med låsa enheten så att inga andra medlemmar i ditt hushåll kan ändra inställningarna. Även om en fjärrkontroll inte ingår kan du använda Google Assistant, Alexa och IFTTT för att utfärda röstkommandon.

Bästa Budget Smart Space Heater

Govee Space Heater

Värm upp rummen i ditt hem enkelt (och på distans) med Govee Space Heater. Med övertipp- och överhettningsskydd är det ett säkert och budgetvänligt val för familjehem.

Amazon

79,99 USD
104,99 $ Spara 24 %

Bästa bärbara smarta rymdvärmare: Atomi Smart Heater

Atomi

Proffs

 • ✓ Prisvärt
 • ✓ Appen fungerar bra
 • ✓ Fan spelar tyst
 • ✓ Tillräckligt liten för att placeras på ett skrivbord

Nackdelar

 • ✗ Fungerar endast med 2,4 GHz Wi-Fi-band
 • ✗ Ingen inbyggd termostat

Tack vare sin storlek och vidvinkeloscillation kan Atomi Smart Heater placeras nästan var som helst samtidigt som den levererar 1500W effekt. Med tipp- och överhettningsskydd borde du känna dig bekvämare att lämna den på när du inte är i rummet.

Om värmaren skulle ramla omkull om den knackades, du’ 8217;får ett meddelande på din telefon (om du har anslutit till Atomi Smart-appen) för att meddela dig att den har vält. Värmaren kommer också att stängas av automatiskt, för extra trygghet.

När du är ansluten till appen kan Atomi Smart Heater slås på och av, även om du inte är hemma. Du kan justera temperaturen, skapa scheman och få viktiga meddelanden. Du kan också styra den smarta rumsvärmaren hemma med röstkommandon med Amazon Alexa och Google Assistant.

Om du däremot inte vill använda Wi-Fi kan Atomi Smart Heater fortfarande styras manuellt. Det här är mindre bekvämt om du är i ett annat rum eller inte är hemma, men användbart om du går förbi och vill justera inställningarna.

Prisvärd, kompakt och tyst, Atomi Smart Heater är en kraftfull enhet som kan värma upp till 70 grader Fahrenheit på några sekunder. Det är en bra investering om du letar efter en värmare som du också kan ta med dig, tack vare dess storlek.

Bästa bärbara smarta värmare

Atomi Smart Heater

Trots sin lilla storlek kan denna smarta värmare leverera 1500W effekt och värma upp till 70 grader Fahrenheit på bara några sekunder. Den kan placeras på en bordsskiva, på golvet eller till och med på kökssidan.

Amazon

99,99 USD
 

Bästa smarta rymdvärmare för stora rum: Heat Storm HS-1500-PHX- WIFI

Värmestorm

Proffs

 • ✓ Väggmonterbar
 • ✓ Barnlås
 • ✓ Medföljer fjärrkontroll
 • ✓ Flera lägen och funktioner

Nackdelar

 • ✗ Brist på svängning
 • ✗ Inte speciellt snygg

Designad för att monteras på en vägg, Heat Storm HS-1500-PHX-WIFI kan lätt misstas för en luftkonditionering på grund av dess design. Men låt det inte lura dig, eftersom det är fullspäckat med funktioner och kan värma ett 150 kvm välisolerat rum eller till och med upp till 1000 kvm som en extra värmekälla.

På framsidan av denna rumsvärmare finns en pekskärmskontrollpanel. Du ser inställningarna som visas här och kan justera skärmens ljusstyrka. Låg- och högvärmelägen är tillgängliga, liksom Eco-läge, som låter dig välja en temperatur att behålla. Eftersom denna rumsvärmare också är Wi-Fi-aktiverad kan du styra Heat Storm HS-1500 via din smartphone.

När du är ansluten till ett 2,4 GHz-nätverk kan du använda den medföljande appen för att styra värmaren. Du kan ställa in temperaturen och se värmarens temperatur med din smartphone, var du än är. Men till skillnad från vissa andra smarta rumsvärmare kommer du inte att kunna styra Heat Storm med hjälp av en röstassistent.

Det som får Heat Storm HS-1500-PHX-WIFI  att sticka ut är storleken på området den kan värma upp. Med 5200 BTU kan du förvänta dig att denna värmare snabbt och effektivt värmer upp ett 150 kvadratfot rum. Det är en idealisk smart rumsvärmare för lounger, sovrum eller kontorsutrymmen. Den har också ett barnlås, tippskydd och överhettningsskydd.

Bästa smarta rymdvärmaren för stora rum

Heat Storm HS-1500-PHX-WIFI

Värm upp rum upp till 150 kvm snabbt, eller använd Heat Storm som en kompletterande värmekälla i ytor upp till 1000 kvm

Amazon

111,11 USD
169,99 USD Spara 35 %

Wayfair

117,24 USD
139,99 USD Spara 16 %

Bästa rymdvärmare: Dreo Solaris H3 Slim

Dreo

Proffs

 • ✓ Kompakt och snygg
 • ✓ Kraftfull för sin storlek
 • ✓ Tyst drift
 • ✓ Prisvärd

Nackdelar

 • ✗ Ingen Wi-Fi eller smarta funktioner

Dreo Solaris H3 Slim mäter bara 40,5 cm x 14,5 cm och är en elegant, kompakt och kraftfull rumsvärmare. Tyvärr har den inga smarta funktioner, så du kan inte ansluta till den via Wi-Fi eller Bluetooth, inte heller kan du styra den med hjälp av en röstassistent eller din smartphone. Den har dock fem lägen och kan värma upp till 75 grader Fahrenheit på bara två sekunder.

Liksom andra rumsvärmare stängs Dreo Solaris H3 Slims Eco-läge av automatiskt när den når en inställd temperatur. Alternativt kan du använda timerfunktionen för att ställa in en timer på upp till 12 timmar.

RELATERATKan du ansluta rymdvärmare till smarta uttag?

Flera säkerhetsfunktioner kommer att lugna dig om du är orolig för att lämna denna rumsvärmare på när du inte är i närheten. Detta inkluderar inbyggt tippskydd, gnistsäker och flamskyddad design, överhettningsskydd och en förstärkt säkerhetsplugg.

Du kan inte styra denna rumsvärmare via din smartphone, så du kan använda den medföljande fjärrkontrollen istället. Detta gör att du kan hantera Dreo Solaris H3 Slim upp till 26 fot bort. Alternativt låter panelen ovanpå värmaren dig justera kontrollerna på kyl-till-touch-panelen.

Tack vare det dolda bärhandtaget är denna rymdvärmare också extremt bärbar—perfekt för att ta på semester eller flytta till olika delar av ditt hem, och lämplig för att täcka utrymmen på upp till 270 kvm.

Om du letar efter en effektiv och kraftfull rumsvärmare som inte kommer att störa dig medan du sover, kör den här enheten på bara 37,5 dB, tack vare Dreos ObliqueAirflow-system. Värm upp ett rum snabbt med Dreo Solaris H3 Slim, som stöds av en motor med högt vridmoment som kan leverera stark värme upp till 10 fot per sekund och njuta av 70-graders svängning så att inga hörn glöms bort.

Bästa rymdvärmaren

Dreo Solaris Slim H3

För de smarta funktionerna, Dreo Solaris Slim H3 erbjuder kraftfull uppvärmning för rum upp till 270 sq. ft, tillsammans med en elegant och bärbar design.

Amazon

74,99 USD
 

Vanliga frågor

Är rumsvärmare säkra?

Rumsvärmare med rätt säkerhetsfunktioner kan hjälpa till att skapa ett varmt vardagsrum utan att utgöra en fara. Välj en värmare med tipp- och överhettningsskydd så att den automatiskt stängs av om det uppstår ett problem, eller meddela dig via din smartphone.

Hur mycket energi använder en värmare i genomsnitt?

I genomsnitt använder de flesta rumsvärmare runt 1500W per timme. De är användbara i situationer där du behöver värma upp ett rum snabbt, men inte särskilt energisnålt när du använder dem som en långsiktig lösning.

Kan jag lämna en rumsvärmare på över natten?

Rymdsvärmare som har funktioner en timer, eco-läge (där värmaren automatiskt stängs av när önskad temperatur uppnås), och tipp-/överhettningsskydd kan stå på över natten. Även om det är att föredra att inte lämna värmare på när du inte är i samma rum, borde de flesta smarta värmare inte vara ett problem.

Kan jag koppla in en smart rumsvärmare till en smart kontakt?

De flesta smarta pluggar borde klara belastningen av en smart rumsvärmare. Även om detta kanske inte uppmuntras utåt, är det inte farligt att koppla in en smart rumsvärmare till en smart kontakt.

Hur återställer jag en smart rumsvärmare?

Vissa rumsvärmare har en återställningsknapp; andra kan behöva kopplas ur i över 30 sekunder och sedan återanslutas. Om du har problem med att ansluta din smarta rumsvärmare till dess medföljande app, koppla bort både värmaren och din telefon från Wi-Fi och försök sedan ansluta igen.

The Best Smart Thermostats of 2023 Bästa smarta termostat ecobee Smart Termostat Premium Köp på Amazon Bästa Budget Smart Termostat Amazon Smart Thermostat Köp på Amazon Bästa smarta termostaten för Google Home Google Nest Learning Thermostat Köp på Amazon Bästa smarta termostat för Apple Homekit ecobee3 lite smart termostat Köp på Amazon Bästa smarta termostat för Alexa Amazon Smart Thermostat Köp på Amazon LÄS NÄSTA

 • › Vad är ChatGPT Plus?
 • › 1080p vs. 1440p vs. 4K-skärmar: Hur stor är skillnaden?
 • › Hur man emulerar PS3 på ett Steam-däck med RPCS3
 • › Google Chrome’s läsarläge har tyst tagits bort
 • › Acers nya Swift Edge 16-dator är tunn och har Wi-Fi 7
 • › Acer Predator Triton 16 Gaming Laptop har en RTX 4070