De 9 sakerna du inte visste att din trädgård behövde i sommar

0
52
Ground Picture/Shutterstock.com

När sommaren närmar sig är det dags att frigöra din bakgårds fulla potential och skapa en fristad för avkoppling, underhållning och nöje. Från att förbättra atmosfären till att förbättra funktionaliteten, dessa tillägg tar din bakgårdsupplevelse till nästa nivå.

Innehållsförteckning

Sittplatser utomhus
Utomhushögtalare
Tiki facklor
En eldstad
Utomhusbelysning
En grill
En bärbar projektor
Utomhusspel
En hängmatta

Utomhus Sittplatser

Markbild /Shutterstock.com

Bekväma sittplatser utomhus är avgörande för att njuta av din oas på bakgården. Uppgradera dina möbler till att inkludera lyxiga fåtöljer, mysiga soffor eller till och med ett elegant matställ. Se till att materialen är väderbeständiga för att stå emot väder och vind och välj kuddar och kuddar för extra komfort. Med gott om sittplatser har du den perfekta platsen att varva ner, chatta med vänner eller njuta av en bra bok.

Wisteria Lane 4-delad utemöbler för uteplats

En bekväm och söt uteplats.

Amazon

299,99 USD
 

Överväg att lägga till en färgglad utomhusmatta under sittdelen för att lägga till en nyans av färg och knyta ihop hela looken.

Nourison Aloha Indoor/Outdoor Green

Denna matta kan användas inomhus och utomhus.

Amazon

34,99 USD
 

Mål

34,99 USD
87,00 USD Spara 60 %

Macy's

55,60 USD
139,00 USD Spara 60 %

Utomhushögtalare

RossHelen/Shutterstock.com

Sätt den perfekta stämningen och höj stämningen i dina trädgårdssammankomster med ett högkvalitativt utomhushögtalarsystem. Att kunna spela musik eller titta på film medan du hänger på gården kommer att ta dina fester och eftermiddagar till nästa nivå.

Polk Audio Atrium 4 utomhushögtalare med kraftfull bas

Dessa kan installeras i alla öppna utrymmen — vid en pool, på uteplatsen eller ett solrum , eller undangömt någonstans på bakgården.

Amazon

187,99 USD
199,00 USD Spara 6 %

Crutchfield

199,00 USD
 

Adorama

149,00 USD
199,00 USD Spara 25 %

Om du inte vill investera i en hela högtalarsystemet kommer en enda Bluetooth-högtalare att göra susen. Se till att den är vattentät i händelse av regn eller oavsiktligt stänk från poolen.

< h3>JBL Flip 4, Svart

Denna högtalare är vattentät och bärbar.

Amazon

82,95 USD
110,95 USD Spara 25 %

Tiki Torches

Ziggy B/Shutterstock.com

Lägg till en touch av exotisk stil till din bakgård med tiki-facklar. Dessa dekorativa facklor skapar inte bara ett varmt, flimrande ljus utan hjälper också till att hålla irriterande insekter borta. Ordna dem strategiskt runt din uteservering för att förbättra atmosfären och skapa en tropisk atmosfär.

Backyadda Bamboo Tiki Torches

Dessa ficklampor rymmer 16 uns bränsle för en långvarig förbränning.

Amazon

59,99 $
 

Vissa tiki-facklar kan fyllas med citronellabränsleblandningar för ännu mer myggbekämpande krafter.

TIKI Brand BiteFighter Mosquito Repellent Torch Fuel för utomhusbruk

Håll objudna gäster borta med detta rent brinnande brännarbränsle som ger överlägsen myggavstötning med mycket mindre sot och amp; rök än traditionella brännare.

Amazon

17,13 USD
$21,79 Spara 21 %

A Fire Pit

Monkey Business Images/Shutterstock.com

Förläng din trädgårdsnjutning långt in i de kallare sommarnätterna med en eldstad. Samlas runt de sprakande lågorna, stek marshmallows och njut av den mysiga atmosfären. En eldstad skapar en samlingspunkt för samtal och en varm samlingsplats för vänner och familj. Var noga med att kontrollera med lokala riktlinjer innan du installerar en eldstad, eftersom inte överallt tillåter dessa under sommaren.

Cogesu 22 in Fire Pit

Denna eldstad för utomhusbruk är perfekt för familjemiddagar som camping, camping, grillar, picknick etc.

Amazon

49,99 USD
80,99 USD Spara 38 %

Utomhusbelysning

wavebreakmedia/Shutterstock.com

Utöka din utomhusnjutning långt in på kvällen genom att införliva utomhusbelysning. Häng upp ljusslingor, lyktor eller installera solcellsdrivna vägljus för att skapa en magisk atmosfär.

addlon 50FT LED utomhusslingor

Dessa kommer lägg till vacker atmosfär på alla bakgårdar.

Amazon

25,99 USD
 

De ger inte bara belysning, de ger också en charmig och inbjudande lyster till din bakgård. Experimentera med olika belysningsarrangemang för att hitta den perfekta balansen mellan funktionalitet och estetik.

UBright Solar Outdoor Lampor

Prova dessa hängande lyktor för små utrymmen.

Amazon

46,99 $
 

A Grill

Gorodenkoff/Shutterstock.com

Uppgradera ditt matlagningsspel utomhus med en högkvalitativ grill. Att ha en dedikerad matlagningsstation på din bakgård tar dina kulinariska färdigheter till nya höjder och gör lördagseftermiddagarna så mycket roligare.

Char-Broil 463673519 Performance Series 2-Burner

Med 300 kvadrattum av primär matlagning på porslinsbelagda gjutjärnsgaller, plus ett svängbart ställ med porslinsbelagda galler.

Amazon

255,99 USD
299,99 USD Spara 15 %< /p>

Se till att du är välfylld med alla grilltillbehör du behöver för att laga hamburgare, korv, grönsaker och mer. Att grilla är relativt enkelt, så det är inte svårt att ta upp om du aldrig har gjort det förut.

21PCS komplett BBQ-redskapsuppsättning

Allt du behöver för den perfekta grillen.

Amazon

16,79 USD
29,99 $ Spara 44 %

En bärbar projektor

Tatiana Gordievskaia/Shutterstock.com

Förvandla din bakgård till en mysig utomhusteater med en bärbar projektor. Titta på filmer, streama dina favoritprogram eller till och med njut av sportevenemang på en stor skärm under bar himmel. Ställ upp en bekväm sittgrupp, ta lite popcorn och fördjupa dig i den ultimata filmupplevelsen i din bakgård.

Utomhusprojektor, miniprojektor

Denna projektor är bekväm att bära och använda, vilket gör den perfekt för filmkvällar, särskilt på natten utomhus.

Amazon

69,99 USD
99,99 $ Spara 30 %

Om du ska göra dig redo för en utomhusfilmkväll, se till att du har allt du behöver att hålla dig varm och bekväm. Detta kommer förmodligen att innebära att du tar med filtar och någon form av myggmedel så att du inte bekämpar insekter under filmen.

Toppmöte…ansvarsfulla lösningar Myggdunk

Döda myggor innan de är gamla nog att bita.

Amazon

10,47 USD
$11,79 Spara 11 %

Utomhusspel

Monkey Business Images/Shutterstock.com

Underhåll dina gäster med en mängd olika utomhusspel och aktiviteter i din bakgård. Det finns dussintals spel att välja mellan, så titta runt tills du hittar något som fungerar för din familj och dina vänner.

SPORT BEATS Large Tower Game

Det här jättespelet Jenga är perfekt för familjesammankomster.

Amazon

38,59 USD
 

Från klassiker som cornhole och hästskor till mer aktiva alternativ som badminton eller volleyboll, ett urval av utomhusspel kommer att hålla alla engagerade och ha kul. Uppmuntra vänlig konkurrens och skapa varaktiga minnen med vänner och familj.

GoSports Classic Cornhole Set

Cornhole är ett klassiskt utomhusspel som alla kan delta i.

Amazon

67,48 USD
 

Mål

79,99 USD
 < /p>

En hängmatta

Beliphotos/Shutterstock.com

Skapa en fridfull oas för avkoppling genom att lägga till en hängmatta på din bakgård. Oavsett om du föredrar en traditionell hängmatta eller en hängmatta stol, är dessa mysiga gungor den perfekta platsen för en eftermiddagslur, läsa en bok eller helt enkelt svaja försiktigt i vinden. Hitta stabila ankarpunkter, som träd eller stolpar, och skapa ett lugnt hörn där du kan varva ner och ladda.

Vivere dubbel bomullshängmatta

Denna hängmatta kommer med ett stativ så att du kan njuta av den var som helst.

Amazon

59,99 USD
119,99 USD Spara 50 %

Förvandla din bakgård till ett utrymme som kombinerar komfort, underhållning och avkoppling. Från de inbjudande sittplatserna till omgivande belysning, dessa föremål hjälper din bakgård att bli den ultimata tillflyktsorten för att njuta av soliga dagar och varma kvällar med vänner och familj.