Home Dutch De 9 dingen waarvan je niet wist dat je achtertuin deze zomer nodig had

De 9 dingen waarvan je niet wist dat je achtertuin deze zomer nodig had

0
Ground Picture/Shutterstock.com

Nu de zomer nadert, is het tijd om het volledige potentieel van uw achtertuin te ontketenen en een toevluchtsoord te creëren voor ontspanning, amusement en plezier. Van het verbeteren van de sfeer tot het verbeteren van de functionaliteit, deze toevoegingen zullen uw achtertuinervaring naar een hoger niveau tillen.

Buitenzitplaatsen

Grondafbeelding/Shutterstock.com

Comfortabel buiten zitten is essentieel om te genieten van uw oase in de achtertuin. Upgrade je meubels met pluche fauteuils, knusse banken of zelfs een stijlvolle eethoek. Zorg ervoor dat de materialen weerbestendig zijn om de elementen te weerstaan ​​en kies voor kussens en kussens voor extra comfort. Met veel zitplaatsen heb je de perfecte plek om te ontspannen, te kletsen met vrienden of te genieten van een goed boek.

Wisteria Lane 4-delige terrasmeubelsets

Een comfortabele en schattige terrasset.

Amazon

$ 299,99
 

Overweeg om een ​​kleurrijk buitentapijt onder het zitgedeelte te leggen om een ​​vleugje kleur toe te voegen en de hele look samen te binden.

Nourison Aloha Indoor/Outdoor Green

Dit vloerkleed kan binnen en buiten worden gebruikt.

Amazon

$ 34,99
 

Doel

$ 34,99
$ 87,00 Bespaar 60%

Macy's

$55.60
$139.00 Bespaar 60%

Buitenspeakers

RossHelen/Shutterstock.com

Creëer de perfecte sfeer en verhoog de sfeer van uw bijeenkomsten in de achtertuin met een hoogwaardig luidsprekersysteem voor buiten. Muziek afspelen of films kijken terwijl je in de tuin hangt, zal je feestjes en middagen naar een hoger niveau tillen.

Polk Audio Atrium 4 buitenluidsprekers met krachtige bas

Deze kunnen in elke open ruimte worden geïnstalleerd — bij een zwembad, op het terras of in een serre , of ergens in de achtertuin weggestopt.

Amazon

$ 187,98
$ 199,00 Bespaar 6%

Crutchfield

$ 199,00
 

Adorama

$ 149,00
$ 199,00 Bespaar 25%

Als u niet wilt investeren in een hele luidsprekersysteem, volstaat een enkele Bluetooth-luidspreker. Zorg ervoor dat het waterdicht is in geval van regen of een accidentele plons uit het zwembad.

< h3>JBL Flip 4, Zwart

Deze luidspreker is waterdicht en draagbaar.

Amazon

$81.95
$110.95 Bespaar 26%

Tiki-fakkels

Ziggy B/Shutterstock.com

Voeg een vleugje exotische flair toe aan je achtertuin met tiki fakkels. Deze decoratieve fakkels zorgen niet alleen voor een warm, flikkerend licht, maar helpen ook om vervelende insecten op afstand te houden. Schik ze strategisch rond uw zitgedeelte buiten om de sfeer te versterken en een tropische sfeer te creëren.

Backyadda Bamboo Tiki-fakkels

Deze fakkels bevatten 16 ons brandstof voor een langdurige verbranding.

Amazon

$ 59,99
 

Sommige tiki-fakkels kunnen worden gevuld met citronella-brandstofmengsels voor nog meer muggenbestrijdende krachten.

TIKI Brand BiteFighter Mosquito Repellent Torch Fuel for Outdoors

Houd ongenode gasten op een afstand met deze schoon brandende fakkelbrandstof die zorgt voor een superieure muggenafstotendheid met veel minder roet & rook dan traditionele fakkelbrandstoffen.

Amazon

$ 17,13
$ 21,79 Bespaar 21%

Een vuurplaats

Monkey Business Images/Shutterstock.com

Verleng uw plezier in de achtertuin tot ver in de koelere zomeravonden met een vuurplaats. Verzamel rond de knetterende vlammen, rooster marshmallows en geniet van de gezellige ambiance. Een vuurplaats creëert een brandpunt voor gesprekken en een warme ontmoetingsplaats voor vrienden en familie. Zorg ervoor dat u de lokale richtlijnen van de stad raadpleegt voordat u een vuurplaats installeert, aangezien deze niet overal in de zomer zijn toegestaan.

Cogesu 22 in vuurplaats

Deze vuurplaats voor buiten is perfect voor familiediners zoals kamperen, kamperen, barbecues, picknicks, enz.

Amazon

$ 49,99
$ 80,99 Bespaar 38%

Buitenverlichting

wavebreakmedia/Shutterstock.com

Breng uw buitenplezier tot diep in de avond door met buitenverlichting. Hang lichtslingers, lantaarns of installeer padverlichting op zonne-energie om een ​​magische sfeer te creëren.

addlon 50FT LED-lichtslingers voor buiten

Deze zullen voeg een prachtige sfeer toe aan elke achtertuin.

Amazon

$ 25,99
 

Ze zorgen niet alleen voor verlichting, maar ze voegen ook een charmante en uitnodigende gloed toe aan uw achtertuin. Experimenteer met verschillende verlichtingsopstellingen om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek.

UBright Solar Outdoor Verlichting

Probeer deze hangende lantaarns voor kleine ruimtes.

Amazon

$ 46,99
 

Een grill

Gorodenkoff/Shutterstock.com

Upgrade je buitenkookspel met een hoogwaardige grill. Het hebben van een speciaal kookstation in uw achtertuin zal uw culinaire vaardigheden naar nieuwe hoogten brengen en zaterdagmiddag zoveel leuker maken.

Char-Broil 463673519 Performance Series 2-brander

Met 300 vierkante inch primair koken op met porselein gecoate gietijzeren roosters, plus een wegzwenkbaar rek met met porselein gecoate roosters.

Amazon

$255.99
$299.99 Bespaar 15%< /p>

Zorg ervoor dat je goed gevuld bent met alle grillaccessoires die je nodig hebt om hamburgers, hotdogs, groenten en meer te bereiden. Grillen is relatief eenvoudig, dus het is niet moeilijk om het onder de knie te krijgen als je het nog nooit eerder hebt gedaan.

21-delige complete barbecueset

Alles wat je nodig hebt voor de perfecte grill.

Amazon

$ 16,79
$ 29,99 Bespaar 44%

Een draagbare projector

Tatiana Gordievskaia/Shutterstock.com

Verander je achtertuin in een gezellig openluchttheater met een draagbare projector. Bekijk films, stream uw favoriete programma's of geniet zelfs van sportevenementen op een groot scherm in de open lucht. Zet een comfortabele zithoek neer, pak wat popcorn en dompel jezelf onder in de ultieme bioscoopervaring in je achtertuin.

Buitenprojector, miniprojector

Deze projector is gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken, waardoor hij perfect is voor filmavonden, vooral 's avonds buiten.

Amazon

$ 69,99
$ 99,99 Bespaar 30%

Als je je gaat voorbereiden op een filmavond in de buitenlucht, zorg er dan voor dat je alles hebt wat je nodig hebt om jezelf warm en comfortabel te houden. Dit betekent waarschijnlijk dat je dekens en een vorm van muggenspray moet meenemen, zodat je tijdens de film geen insecten wegvecht.

Top…verantwoorde oplossingen Mosquito Dunks

Dood muggen voordat ze oud genoeg zijn om te steken.

Amazon

$10,47
$ 11,79 Bespaar 11%

Buitenspelen

Monkey Business Images/Shutterstock.com

Vermaak uw gasten met een verscheidenheid aan buitenspellen en activiteiten in je achtertuin. Er zijn tientallen spellen om uit te kiezen, dus kijk rond totdat je iets vindt dat werkt voor je familie en vrienden.

SPORT BEATS Groot Torenspel

Dit gigantische Jenga-spel is perfect voor familiebijeenkomsten.

Amazon

$ 38,59
 

Van klassiekers zoals cornhole en hoefijzers tot meer actieve opties zoals badminton of volleybal, met een selectie van buitenspellen zal iedereen bezig blijven en plezier hebben. Moedig vriendschappelijke competitie aan en creëer blijvende herinneringen met vrienden en familie.

GoSports Klassieke Cornhole-set

Cornhole is een klassiek buitenspel waaraan iedereen kan deelnemen.

Amazon

$ 67,48
 

Doel

$ 79,99
 < /p>

Een hangmat

Beliphotos/Shutterstock.com

Creëer een serene oase voor ontspanning door een hangmat toe te voegen aan uw achtertuin. Of je nu de voorkeur geeft aan een traditionele hangmat of een hangstoel, deze knusse schommels zijn de perfecte plek voor een middagdutje, een boek lezen of gewoon zachtjes wiegen in de wind. Zoek stevige ankerpunten, zoals bomen of palen, en creëer een rustig hoekje waar je kunt ontspannen en opladen.

Vivere tweepersoons katoenen hangmat

Deze hangmat wordt geleverd met een standaard zodat je er overal van kunt genieten.

Amazon

$59.99
$119.99 Bespaar 50%

Transformeer uw achtertuin in een ruimte die comfort, amusement en ontspanning. Van de uitnodigende zitgelegenheid tot sfeerverlichting, deze items zullen je achtertuin helpen om het ultieme toevluchtsoord te worden om te genieten van zonnige dagen en warme avonden met vrienden en familie.