De 2e bijeenkomst van de G20-werkgroep voor corruptiebestrijding begint in Rishikesh

0
48

De tweede bijeenkomst van de anti-corruptiewerkgroep van de G-20 onder het Indiase voorzitterschap begon op donderdag in Narendra Nagar in Uttarakhand met ongeveer 90 vertegenwoordigers van de aangesloten landen.

Het aanpakken van de media, Ajay Bhatt, minister van Defensie en Toerisme van de Unie, zei dat er de komende twee dagen veel discussies zullen zijn en dat de ideeën die na brainstorming naar voren komen de wereld zullen leiden.

Lees ook

Maffia pakt vrouw aan , man van verschillende religies verlaat hotel Indore na…

Acht CM's om NITI Aayog-bijeenkomst over te slaan

Chhattisgarh-ambtenaar leegt reservoir om mobiele telefoon te vinden die hij liet vallen tijdens…

NITI Aayog-bijeenkomst voorgezeten door PM Modi begint, 10 CM's missen het

“Het is ons geluk dat de tweede ontmoeting plaatsvindt in Uttarakhand. Dit is het land van de goden en van hieruit worden veel berichten verspreid. De komende twee dagen zal er veel gediscussieerd worden, en na brainstormen zal de crème die eruit komt de wereld leiden. Het geeft alle leden een pad om te reizen”, zei hij.

© The Indian Express (P) Ltd