De 10 bästa komedifilmerna på Hulu

0
52
Jordan Gloor/How-To Geek

Från älskade klassiker till helt nya originalfilmer, Hulu har en rad komedier som sträcker sig över decennier och stilar , överlappande med andra genrer som romantik, drama och familj. Här är 10 bra komedifilmer att se på Hulu.

Uppdatering, 23/5/26: Vi har granskat vår guide och kollat ​​efter döda länkar.

Innehållsförteckning

Big
The Bob's Burgers Movie
Groundhog Day
Officiell tävling
Palm Springs
Plan B
Spara Er själva!
Det där du gör!
Det är något med Mary
Together Together

Big< /h2>

Spela upp video

Tom Hanks’ resan till att bli en amerikansk nationalskatt tog ett stort steg framåt med publiken tilltalande komedi Big. Hanks spelar en 12-årig pojke i en vuxen kropp, efter att en tillfällig önskan får oväntade verkliga konsekvenser.

Hanks fångar barnslig förundran och fånighet som Josh, som får jobb på ett leksaksföretag tack vare hans expertis om vad barn gillar. Big är full av ikoniska feel-good-ögonblick, inklusive Hanks och Robert Loggia (som företagets VD) som duetterar på ett gigantiskt piano, och den blandar framgångsrikt barnfokuserad enfald med ett tankeväckande budskap om mognad.

Se på Hulu < h2 role="heading" aria-level="2">The Bob’s Burgers Movie

Spela upp video

Även om du aldrig har sett en långvarig animerad sitcom Bob’s Burgers, kan du hitta mycket att njut av The Bob’s Burgers Movie. Det är ett charmigt lågmält äventyr för familjen Belcher, som äger en blygsam hamburgerrestaurang i en kuststad. Det finns ett mordmysterium och en finansiell kris för restaurangen, men även med de högre insatserna är filmen inte mycket mer än ett utökat avsnitt av serien.

Det är bra, eftersom serien är rolig och förtjusande, med färgglada, kreativa animationer och engagerande röstframträdanden. Filmen har allt detta, plus några musikaliska nummer.

Se på Hulu

RELATERAT: De bästa skräckfilmerna på Hulu 2022

Groundhog Day

Spela upp video

En misantropisk väderman har fastnat i en tidsslinga i den klassiska komedin Groundhog Day. Phil Connors (Bill Murray) kommer till den lilla staden Punxsutawney i Pennsylvania för att rapportera om det årliga firandet av Groundhog Day, bara för att finna sig själv att vakna upp samma eländiga dag om och om igen.

Murray’s deadpan humor är perfekt för blandningen av slapstick-komedi och existentiell kris, och regissören Harold Ramis hittar hela tiden smarta sätt att skildra samma grundläggande händelser. Andie MacDowell tillför lite sötma som Phils charmiga producent, som kan vara perfekt för honom om han kan komma över sin cynism.

Titta på Hulu

Officiell tävling

Spela upp video

De flesta showbiz-satirer fokuserar på uppsvällda Hollywood-produktioner med stor budget, men den spanska komedin Official Competition riktar sig till pretentiösa arthouse-filmskapare med samma hänsynslösa humor. Den excentriska, prisbelönta regissören Lola Cuevas (Penelope Cruz) insisterar på att casta ett par temperamentsfulla skådespelare med motsatta stilar.

Skådespelaren Ivan Torres (Oscar Martinez) krockar med Hollywoodstjärnan Felix Rivero (Antonio Banderas) när Lola utsätter dem för en rad absurda repetitionsövningar. Kampen mellan konstnärlig ambition och personlig egoism ger massor av mörk humor.

Se på Hulu

RELATERAT: De bästa komedifilmerna på Netflix 2023

Palm Springs

Spela upp video

En av Hulus mest framgångsrika originalfilmer, Palm Springs, är en charmig sci-fi-komedi med Andy Samberg och Cristin Milioti i huvudrollerna som ett par bröllopsgäster som fångas i en tidsslinga. När de försöker fly från att upprepa samma hektiska dag om och om igen, lär huvudkaraktärerna känna varandra och blir förälskade. Det är en snarkig men innerlig komedi om att hitta en oväntad själsfrände.

Se på Hulu

Plan B

Spela upp video

Genom att kombinera sociala kommentarer med påfrestande tonårskomedi, bibehåller Hulu originalfilm Plan B sitt livfulla sinne för humor även när den hanterar allvarliga problem. Efter ett olämpligt sexuellt möte värvar den tvångsbundna tonåringen Sunny (Kuhoo Verma) sin frisinnade bästa vän Lupe (Victoria Moroles) på en resa genom deras hemstat South Dakota för att skaffa ett morgon-efter-piller.

< p>Det är en energisk roadtrip-komedi, en gripande berättelse om ålderdom och en aktuell undersökning av farorna med att vara tonårsflicka i Amerika.

Se på Hulu

RELATERAT: De 10 bästa komedifilmerna på HBO Max 2022

Rädda er själva!

Spela upp video

Ett par Brooklyn-hipsters hindras av både vildmarken och en utomjordisk invasion i sci-fi-komedin Save Yourselves! Su (Sunita Mani) och Jack (John Reynolds) reser till en isolerad stuga för att koppla ur och koppla av, bara för att upptäcka att utomjordingar har attackerat planeten medan de inte var uppmärksamma. Utomjordingarna är dödliga men löjeväckande, vilket skapar en rolig kontrast när Su och Jack försöker ta reda på vad som händer medan de springer för sina liv. Filmen ger upphov till tusenåriga självengagemang samtidigt som den fungerar som ett spännande sci-fi-äventyr.

Se på Hulu

That Thing You Do!

< p> Spela upp video

Tom Hanks gjorde sin debut för manus och regi med den smittande, optimistiska musikalkomedin That Thing You Do! Han medverkar också som no-nonsens manager för en liten rockgrupp i början av 1960-talet. The Wonders är en kvartett av storögda unga män som gör en hit med sin medryckande titellåt och skickar dem på en virvelvindturné i rockstjärnans toppar och dalar.

Hanks fångar spänningen och kreativiteten hos tidig rock and roll, samtidigt som den levererar en rolig, karaktärsdriven come-of-age komedi. Dessutom kommer låten garanterat att sitta fast i ditt huvud i flera dagar.

Se på Hulu

RELATERAT: De bästa komedifilmerna på Amazon Prime Video 2023

There’s Something About Mary

Spela upp video

Bröderna Peter och Bobby Farrelly kombinerar sin låga vulgaritet med romantisk komedi i megahiten There’s Something About Mary. Cameron Diaz spelar titelkaraktären, som är föremål för förälskelse för flera män. Ben Stiller och Matt Dillon är bland männen som tävlar om hennes uppmärksamhet via lögner och manipulation, och sätter sig i olika förödmjukande, ofta vidriga scenarier.

Genom alla dess ökända grova ögonblick förblir filmen förvånansvärt hjärtevärmande, med Diaz som dess sprudlande, godmodiga mittpunkt.

Se på Hulu

Together Together

Spela upp video

Även om det är en berättelse om en ensamstående man och en ensamstående kvinna som bildar ett osannolikt band, är Together Together ingen romantisk komedi. Det är mer en mild komedi av vänskap, med Ed Helms i huvudrollen som en lite besvärlig singel man som bestämmer sig för att skaffa ett barn på egen hand, och Patti Harrison som kvinnan han anställer för att vara hans surrogat.

Trots deras mycket olika livsstilar och ambitioner växer de närmare när hon bär hans barn, och navigerar i en konstig sorts relation som inte är riktigt romantisk och inte riktigt familjär. Författaren och regissören Nikole Beckwith hyllar ren platonisk kärlek med värme och uppriktighet.

Watch on Hulu The Best Streaming Devices of 2023 Roku Streaming Stick 4K Buy at Amazon Fire TV Stick Lite Buy at Amazon Bästa Roku-strömningsenheten Roku Ultra Köp på Amazon Fire TV Stick 4K Köp på Amazon Bästa Google TV-enhet Chromecast med Google TV (2020) Köp på Best Buy Bästa Android TV-enhet NVIDIA SHIELD TV Pro Köp på Amazon Bästa Apple TV-enhet Apple TV 4K ( 3:e generationen) Köp på Amazon LÄS NÄSTA

  • › De bästa komedifilmerna på Netflix 2023
  • › Så här ser du de Emmy-nominerade bästa komedierna 2021
  • › De bästa komedifilmerna på Amazon Prime Video 2023
  • › De 10 bästa Sci-Fi-filmerna på Hulu
  • › De 10 bästa actionfilmerna på Hulu 2022
  • › De bästa skräckfilmerna på Hulu 2022
  • › 1080p vs. 1440p vs. 4K-skärmar: Hur stor är skillnaden?
  • › Acer Predator Triton 16 Gaming Laptop har en RTX 4070