Cybertrucken ser lika märklig ut på insidan som på utsidan

0
70
Tesla

Det är ingen hemlighet att Tesla Cybertruck är minst sagt unik med en design som inte är för alla. Nu får vi en ny look på interiören, och den ser lika märklig och minimalistisk ut på insidan som den gör på utsidan med allt det nakna stålet.

Även om detta inte är första gången vi ser Cybertruckens interiör, är de senaste fotona som dyker upp på nätet anmärkningsvärda eftersom fordonet är i produktionsfasen och förväntas komma i slutet av året och i början av 2024. Som ett resultat är det en god chans att prototypen som visas här är nära den slutliga versionen.

Under Tesla’s årliga aktieägarmöte tidigare denna månad visades en prototyp Cybertruck utanför. En användare på Twitter hade dock turen att hoppa in och ta ett foto från förarsätet.

Greggertruck/Twitter

En titt på bilden i full storlek på Twitter visar att du tydligt kan se en mycket barbensbild design. Instrumentbrädan är massiv och tom, täckt av matta, vilket känns som ett bortkastat tillfälle. Lycka till med att rengöra den långsträckta vindrutan för hand från insidan.

Den här bilden visar upp den helt nya Tesla Cybertruck-ratten, som ser ut som en blandning mellan Teslas vanliga runda hjul och det kontroversiella oket. Vi ser också den stora infotainmentdisplayen och en mittkonsol som inte sträcker sig till instrumentbrädan, vilket återigen avslöjar mer bortkastat utrymme. Tittar man noga så ser det till och med ut som bart stål inne i mitten av kabinen.

RELATERATAllt vi vet om Tesla Cybertruck

Användare över hela Reddit påpekade bristen på en bänk, den udda ratten och den minimalistiska designen. Det borde inte förvåna någon med tanke på hur saker och ting ser ut på utsidan.

Som en påminnelse, i april föreslog Elon Musk att Cybertrucken äntligen skulle anlända i augusti eller september under tredje kvartalet 2023, med en brist på leveranser före årets slut. Räkna dock inte med volymproduktion förrän 2024. Vi kommer att hålla utkik efter mer information.

via Electrek