BHU setter opp en arbeidsgruppe for jevn opptaksprosess for akademisk økt 2023-24

0
46

Banaras Hindu University: For å administrere opptaksprosessen mer effektivt for den akademiske økten 2023-24, har Banaras Hindu University satt på plass en arbeidsgruppe. Arbeidsgruppen er dannet av rektor prof. Sudhir Kumar Jain. Den sentrale opptakskomiteen vil bli hjulpet av arbeidsgruppen for jevn opptaksprosess.

Les | DU planlegger å introdusere to 5-årige LLB-programmer fra neste studieår

Task force-medlemmene er valgt fra forskjellige institutter, fakulteter og sentre og vil bidra til å bygge bro mellom den sentrale opptakskomiteen og det respektive instituttet eller fakultetet. Arbeidsgruppen vil bidra til å bygge en jevn opptaksprosess. Medlemmene vil også bli pålagt å hjelpe medlemmene av sentralkomiteen med å utvikle en lignende opptaksprosess for postgraduate opptak.

Les også

PSEB 10. resultater 2023 (Ut): Punjab Board Class 10 resultatlink aktiv på…

PSEB 10. resultat 2023 Link: Nettsteder for å sjekke Punjab Board Class 10 resul…

PSEB 10. resultat 2023 (OUT) Oppdateringer: Scorekort-lenke utgitt

GSEB SSC 10th Result 2023 released: Websites to check marks (gseb.org)

Opptakelsen til BHU gjennomføres gjennom CUET UG. I fjor fikk BHU nest flest søknader gjennom CUET UG. I år begynte CUET UG 2023 21. mai og skal etter planen gjennomføres til 7. juni. Totalt har 14 99 778 studenter registrert seg for CUET UG 2023.

© IE Online Media Services Pvt Ltd