WBCHSE West-Bengalen HS-resultaat 2023 (verklaard): Controleer het resultaat van Uccha Madhyamik op wbresults.nic.in?

0
46

WB Board HS 12e resultaat 2023: De West Bengal Council for Higher Secondary Education (WBCHSE) heeft vandaag de Class 12 of WB HS board resultaten bekendgemaakt. De studenten kunnen hun West-Bengalen HS-resultaat bekijken op de officiële websites – wbresults.nic.in of indiaresult.com om 12.30 uur. Het HS-resultaat kan worden gecontroleerd op de app WBCHSE Results 2023.

Lees |

West-Bengalen HS 12e resultaat 2023 Live

Meer dan 8 lakh-studenten schreven zich in voor het HS-examen. Hier is de volledige lijst met websites die de WBCHSE HS-resultaten 2023 zullen hosten. Het slagingspercentage is dit jaar 89,25.

Subhrangsu Sardar van Narendrapur Ramakrishna Mission Vidyalaya in het district South 24 Parganas behaalde het examen met 496 van de in totaal 500 punten (99,2 procent).

WBCHSE-president Chiranjib Bhattacharya maakte tijdens een persconferentie het resultaat van de klasse 12-staatsraad bekend. “Degenen die dit jaar deelnamen aan het hoger secundair examen, verschenen niet in het Madhyamik-examen (klas 10 staatsraad) in 2021, aangezien hetzelfde dat jaar niet werd gehouden vanwege de pandemische situatie van covid-19. Dit jaar zijn de HS-resultaten binnen 57 dagen na het afsluiten van het examen bekendgemaakt. In 2024 vindt het HS-examen plaats van 16 t/m 29 februari” zei Bhattacharya.

WBCHSE West-Bengalen HS 12e resultaat 2023: wanneer en waar te controleren

Zodra de resultaten van het hoger secundair of tussentijds examen bekend zijn, kunnen studenten hun score controleren door de officiële websites – wbresults.nic.in door de vereiste inloggegevens in te voeren. Zodra de kandidaat succesvol is ingelogd, kan hij/zij zijn/haar scorekaart op het scherm zien, die moet worden gedownload en opgeslagen voor toekomstig gebruik.

Lees ook | West-Bengalen HS-resultaat 2023: score controleren op wbchse.wb.gov.in

Dit jaar werden de Klasse 12 HS-examens gehouden van 14 maart tot 27 maart en de examensyllabus was niet gerationaliseerd. De examens werden afgenomen van 10.00 uur tot 13.15 uur en het bestuur gaf de studenten 15 minuten leestijd. Voorafgaand aan de theorie-examens hield WBCHSE van 5 december tot 21 december 2022 praktijkexamens. 

Previous article198 fiskare frigavs denna månad men över 500 indier sitter fortfarande fast i Pakistans fängelser: RTI-data
Next articleIndia's ontbrekende volkstelling en de gevolgen ervan