Samsungs T7 SSD är billigare än någonsin, plus fler Memorial Day-erbjudanden

0
53
Dell, Sony, Samsung

Många praktiska produkter säljs ofta till Memorial Day helg, och elektroniska enheter och tillbehör är inget undantag. Den här veckan kommer du att kunna hitta erbjudanden på alla typer av prylar, från den bärbara datorn Dell XPS 13 till trådlösa, brusreducerande hörlurar från Sony, en Roborock-robotdammsugare och moppkombination och mycket mer.

Dell XPS 13 Laptop för 1 299,98 USD (199,99 USD rabatt) — Bästa pris någonsin

Dell

Bärbara datorer är nästan en nödvändighet i det moderna livet, särskilt för arbete och kontor. Om du vill ha en bärbar dator som är bekväm för att arbeta på språng och som fortfarande har massor av kraft, vill du inte ge den här Dell XPS 13 bärbara rean vidare. Smal, elegant och väger mindre än tre pund, det är en idealisk bärbar dator för att arbeta på tåget, på ditt lokala kafé eller någonstans däremellan. Ändå erbjuder den fortfarande 512 GB SSD-lagring, tillräckligt för att lagra tusentals foton och dokument, plus 16 GB minne för multitasking. Också anmärkningsvärt är Dell XPS 13‘s fyrsidiga Infinity Edge-skärm, som maximerar mer av 13-tumsskärmen genom att minimera ramen runt den.

Dell XPS 13 Laptop

Sony WH-1000XM5 trådlösa brusreducerande hörlurar för $348 ($51,99 rabatt) — Bästa pris

Sony

Brusreducerande hörlurar är extremt användbara för viktiga telefonsamtal, när du verkligen behöver koncentrera dig på jobbet eller när du vill filtrera bort irriterande bakgrundsljud när du reser. Om de är trådlösa, ännu bättre, tack vare rörelsefriheten de ger — och dessa Sony WH-1000XM5 trådlösa brusreducerande hörlurar erbjuder båda. De är inte bara brusreducerande utan dessa förstklassiga hörlurar ger exakt röstupptagning och avancerad ljudsignalbehandling för överlägset ljud, oavsett om du är på ett samtal eller lyssnar på musik. Du kan också ringa handsfree-samtal, hoppa över musikspår och justera volymen direkt på hörlurarna, och de håller i upp till 30 timmar på en laddning. Som en extra bonus får du ett extra fodral när du köper dessa Sony WH-1000XM5 trådlösa brusreducerande hörlurar.

Sony trådlösa hörlurar

Samsung T7 2TB bärbar SSD (+ 2 månaders Adobe CC Photography) för 114,99 $ (155 $ rabatt) — Bästa pris någonsin

Samsung

Oavsett om din speldator behöver mer lagringsutrymme eller om du letar efter ett sätt att överföra data mellan dina olika elektroniska enheter, kan du nu ta den här Samsung T7 2TB Portable SSD för mer än hälften av det vanliga priset. Det ger dig inte bara 2 TB lagringsutrymme, utan det kommer att överföra data mellan dina enheter mycket, mycket snabbare än många externa hårddiskar, med en maximal hastighet på 1 050 Mb/S. Två USB-kablar ingår också i ditt köp, en USB-C-to-C och en USB-C-to-A, vilket gör att du kan ansluta denna SSD till ett bredare utbud av enheter. Och om du köper och registrerar denna Samsung T7 2TB Portable SSD får du ett kompletterande två månaders medlemskap av Adobe Creative Cloud Photography.

Samsung T7 2TB Portable SSD

Fler erbjudanden den här veckan

DROP

Det finns massor av andra bra reor tillgängliga som leder till årets Memorial Day-helg. Om du har funderat på att köpa en ny säkerhetskamera, robotdammsugare eller USB-C-laddare till ditt hem, kan det vara dags att slå till nu.

 • DROP ALT Mechanical Tangentbord | $168 ($42 rabatt) — Bästa pris
 • Samsung FIT Plus USB-minne | $14,99 ($30 rabatt) — Bästa priset någonsin
 • Samsung EVO Select Micro SD-minneskort + adapter | 17,99 USD (22 USD rabatt) — Bästa pris
 • UGREEN Nexode 100W USB-C-laddare | 49,99 USD (25 USD rabatt) — Bästa pris
 • Wyze Cam v3 säkerhetskamera | 34,18 USD (8,80 USD rabatt) — Årets bästa pris
 • Samsung Galaxy A54 | $374,99 ($75 rabatt) — Bästa pris
 • Roborock S7 Robotdammsugare och -mopp | 399,99 USD (40 USD rabatt) — Bästa pris

LÄS NÄSTA

 • › Varför du bör använda Google Lens: 7 fantastiska användningsområden
 • › Poly Voyager Free 60+ recension: Rise of the Enterprise Earbuds
 • › 6 anledningar till att jag inte gillar mekaniska tangentbord
 • › Comcast’s “NU TV” Ger dig några kabelkanaler för 20 USD/månad
 • › 5 anledningar till att Mac Mini är en topp mini-dator, även för PC-användare
 • › Varför du bör köpa en MMO- eller MOBA-mus för produktivitet