Poly Voyager Free 60+ recension: Rise of the Enterprise Earbuds

0
60

Betyg: 7/10 ?

 • 1 – Fungerar inte
 • 2 – Knappt funktionell
 • 3 – Svår brist på de flesta områden
 • 4 – Fungerar, men har många problem
 • 5 – Bra men lämnar mycket att önska
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Bra och värt att köpa
 • 8 – Fantastiskt, närmar sig bäst i klassen
 • 9 – Bäst i klassen
 • 10 – Borderline perfektion

Pris: $330 Amazon HP

Jason Montoya/How-To Geek

Det är svårt för även avancerade hörsnäckor att sticka ut nuförtiden, så företag har börjat dyka djupare in i nischade hörsnäckor. Poly Voyager Free 60+ kan se ut som vanliga öronsnäckor, men dessa har några unika funktioner som är avsedda att göra din långa arbetsdag med samtal och videochatt trevligare.

Poly är namnet på HP’s kontorsvarumärke, tidigare känt som Plantronics. Detta borde förklara det mer affärsmässiga fokuset hos Voyager Free 60+ öronsnäckor, nämligen pekskärmen på laddningsfodralet och Bluetooth-dongeln för att enkelt ansluta öronsnäckorna till din dator.

Det är tydligt från att använda Poly Voyager Free 60+ att de är fantastiska på kontoret, men kommer de att fungera för dig hemma?

Här är vad vi gillar

 • Ljud är bra för röst och solid för musik
 • Pekskärmsfodral är en fantastisk funktion
 • Trådlös streaming från 3,5 mm är användbart
 • Bra batteritid och snabb laddning
 • li>

 • Poly Lens-appen är tillgänglig nästan överallt

Och vad vi inte gör

 • Dyr för vad som finns här
 • ANC har några problem< /li>
 • Dongle är endast Bluetooth

How-To Geeks expertgranskare går praktiskt in i varje produkt vi granskar. Vi testar varje hårdvara i timmar i den verkliga världen och kör dem genom riktmärken i vårt labb. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt och samlar aldrig ihop andras recensioner. Läs mer >>

Innehållsförteckning

Elegant design och ett superladdat fodral
Solid passform och komfort hela dagen
Unika kontroller och Poly Lens-app
Ljudkvalitet: röst först, musik i andra hand
ANC och samtal: A Mostly Indoor Affair
Mikrofonljudprov: inomhus
Mikrofonljudprov: utomhus
Batteritid för en hel arbetsdag
Ska du köpa Poly Voyager Free 60+?

Snygg design och ett superladdat fodral

Jason Montoya/How-To Geek

 • Mått (örsnäckor): 0,63 x 1,03 x 1,49 tum (16 x 26 x 37 mm) )
 • Mått (laddningsfodral för pekskärm): 2,15 x 2,83 x 1,30 tum (54 x 71 x 33 mm)
 • Vikt (per öronsnäcka) : 0,01 lbs (4,53 g)
 • Vikt (laddningsfodral för pekskärm):0,18lbs (81,64g)

Utseendet på Poly Voyager Free 60-örsnäckorna är bekant, liknar Apples AirPods Pro, men något slankare. Vi tittar på Poly Voyager Free 60+-paketet i svart (det finns även i vitt), som kombinerar hörlurarna med en Bluetooth-dongel och det trådlösa laddningsfodralet.

Detta laddningsfodral är tjockare än normalt, mest tack vare pekskärmen. Naturligtvis, som vi ska titta på senare, innebär tillägget av pekskärmen att du är mer benägen att ha fodralet på skrivbordet än i fickan, så den extra vikten borde inte spela någon roll. mycket.

Du kan också köpa Poly Voyager Free 60 öronsnäckor med ett standard laddningsfodral, vilket sänker priset och ger ett mycket tunnare paket.

Poly Voyager Free 60 UC True Wireless Earbuds

Vill du spara några kronor? Ta Voyager Free 60-öronsnäckorna utan pekskärm i laddningsfodralet.

Amazon

262,98 $
 

Solid Fit and All Day Comfort

Jason Montoya/How-To Geek

Som affärsfokuserade öronsnäckor är förväntningarna att du vanligtvis kommer att bära dessa i timmar om dagen. Om så är fallet är komforten viktig, men HP håller sig till standardsatsen för öronsnäckor: små, medelstora och stora öronsnäckor i silikon. Jag använder vanligtvis medelstora spetsar och de passar mig bra med Voyager Free 60-öronsnäckorna.

RELATERATApple AirPods Pro (2:a generationens) recension: De bästa hörlurarna för Apple-fans

Utseendet på hörsnäckorna har att själva hörsnäckan sticker ut från skaftet mer än vanligt. Det här ser ut som att det kanske inte är bekvämt, men i mitt fall var det tvärtom. Jag skulle inte säga att dessa är ovanligt bekväma, men de kändes aldrig obekväma under mina tester.

Jag ska påpeka att designen på hörsnäckorna fick mig att ifrågasätta hur väl de skulle sitta kvar. , men jag har aldrig haft en öronsnäcka som faller ut.

Unika kontroller och Poly Lens-appen

Jason Montoya/How-To Geek

 • Anslutningstyp: Bluetooth, 3,5 mm till USB
 • Bluetooth-version: 5.3 li>
 • Bluetooth-profiler: A2DP; AVRCP; HSP; HFP

Poly Voyager Free 60+ hörlurar har standard Bluetooth 5.3-anslutning. Codec-stödet är ganska djupt, med aptX och LC3 inkluderade tillsammans med standard SBC- och AAC-codec du vanligtvis förväntar dig att hitta. Som sagt, LC3 är endast möjligt när du använder den medföljande dongeln för att ansluta till din PC.

Detta gör det enklare att ansluta öronsnäckorna till en PC än den vanliga Bluetooth-installationen, men tyvärr är anslutningen till dongeln fortfarande via Bluetooth. Medan andra hörsnäckor som Logitech G Fits använder en 2,4 GHz-signal, finns det alternativet inte här, vilket betyder att ljudet har betydande latens. Det här är bra på kontoret, men det gör Voyager Free 60s till ett no-go för spel.

RELATERATLogitech G Fits-recension: Fun Gaming True Wireless Earbuds With Some Tradeoffs

En mer unik funktion är möjligheten att strömma trådbundet ljud från 3,5 mm ljudjack till dina hörsnäckor. Allt du behöver är den medföljande USB-C till 3,5 mm-kabeln, som ansluts till fodralet och sedan strömmar ljudet till dina hörsnäckor via Bluetooth. Det finns viss fördröjning, men ljudkvaliteten är utmärkt, och det här är ett användbart sätt att använda trådlösa hörlurar med enheter som endast är trådbundna (som ett underhållningssystem för ett flygplans ryggstöd).

Varje öronsnäcka har en knapp som du kan trycka på vid botten av skaftet för att svara på och avsluta samtal eller hålla nere för att aktivera din telefons röstassistent. Varje öronsnäcka har också svepkontroller, som du kan anpassa med appen Poly Lens, tillgänglig för iPhone och iPad, Android, Windows och macOS. En betaversion för Chrome OS finns också.

Växla visning i full storlek Avsluta helskärm Se i helskärm #1 av 4Föregående bild
Nästa bild Föregående bild
Nästa bild Föregående bild
Nästa bild Föregående bild
Nästa bild

Många kontroller som vanligtvis antingen kräver flera tryckningar eller använder Poly Lens-appen är tillgängliga direkt på fodralet. Du kan se batteristatus, styra uppspelning, tysta dig själv vid samtal och växla mellan ANC och Transparent-lägen allt från pekskärmen.

Ljudkvalitet: Voice First , Music Second

Jason Montoya/How-To Geek

 • Drivrutin: 10 mm dynamisk drivrutin
 • Frekvenssvar: 20Hz till 20kHz
 • Frekvenssvar (talläge): 200Hz till 6,8kHz

Poly Voyager Free 60+ hörsnäckor drivs av en 10 mm dynamisk drivenhet i varje hörsnäcka. Dessa erbjuder det typiska frekvensområdet 20Hz till 20kHz, men i talläge växlar hörlurarna till ett smalare, mer röstfokuserat 200Hz till 6,8kHz intervall.

I allmänhet är dessa hörlurar inriktade på samtal och videochatt. Andra voice-first-medier som podcaster och ljudböcker fungerar också bra på Voyager Free 60, men dessa håller sig ganska bra även när det kommer till musik.

Lyssnar på “Känslosjuka” av Queens of the Stone Age framhäver hörsnäckorna det metalliskt klingande reverbet på gitarrerna. Det finns gott om kraft i den låga delen, även om detta delvis berodde på att jag lyssnade på standardbasförinställningen. Detta tycks inte lägga till bas när det inte redan finns där utan levererar istället på nuvarande basfrekvenser.

Att vända sig till Danger Mouse’s “Belize (feat. MF DOOM),” låten lät mycket bassigare, mest tack vare produktionens stil. Kicktrumman har gott om duns medan basgången mullrar lagom. Överraskande nog förändrades inte ljudet mycket alls när jag bytte EQ till Flat-inställningen.

Sammantaget är ljudet bra för musik, men inte i närheten av andra musikfokuserade hörsnäckor i samma prisklass.

ANC and Calls: A Mostly Indoor Affair

Jason Montoya/How-To Geek

 • ANC : Hybrid aktiv brusreducering med transparensläge
 • Mikrofon: Tremikrofonstyrbar array

Voyager Free 60+ hörlurar har aktiv brusreducering (ANC) i två lägen: adaptiv och standard. Adaptivt läge är avsett för när du rör dig och anpassar dig till förändrade förhållanden, medan standardläget fungerar bäst när du sitter i soffan eller vid skrivbordet, där miljön är relativt oföränderlig.

< p>ANC är relativt effektiv och har sidotoner, som kan kontrolleras av Poly Lens-appen, så att du kan höra din egen röst för att förhindra att du pratar för högt. Som sagt, jag märkte en del problem med ljudet när jag försökte använda Siri när jag testade öronsnäckorna.

< strong class='relatedtext'>RELATERATVad är Active Noise Cancellation (ANC)?

Som fallet är med många avancerade öronsnäckor, har Voyager Free 60+ också ett anständigt ljudande passthrough-läge, även känt som transparensläge. Detta har också två olika lägen: ett talläge, anpassat för att höra rösterna från omgivningen, och ett miljöläge som är avsett att låta dig höra din omgivning, som trafik på en trafikerad gata.

Hörsnäckorna använder en array med tre mikrofoner för att exakt fånga din röst samtidigt som bakgrundsljudet reduceras. Inomhus fungerar det här bra, och när jag ringde en vän kunde han inte höra någon annan prata med mig när jag stod omkring sex fot bort. Röstkvaliteten är definitivt bättre än kvaliteten på din bärbara dators inbyggda mikrofon.

Med det sagt gör dessa inte ett bra jobb med att ta bort vindbrus. Visst, det var en särskilt blåsig dag när jag spelade in nedanstående prover, men om du letar efter hörsnäckor för utomhussamtal kanske dessa inte gör susen.

Ljudexempel på mikrofon: inomhus

h3>

Mikrofonljudprov: utomhus

Batteritid för en hel arbetsdag

Jason Montoya/How-To Geek

 • Batterikapacitet (örsnäcka): 70mAh
 • Batterikapacitet (fodral): 580mAh
 • Trådlös laddning: Qi-kompatibel

Poly hävdar upp till åtta timmars uppspelning med ANC aktiverat och ytterligare två anklagelser i fallet. Detta innebär att du, tillsammans med fodralet, kan gå 24 timmar utan laddning, och ännu mer om du inaktiverar brusreducering.

Ibland är företag lite överdrivet optimistiska om sin batteritid, men i det här fallet verkar det som om Poly är försiktiga med sina uppskattningar för Voyage Free 60+. Jag fick mer än åtta timmar på öronsnäckorna med ANC aktiverat, även om en del av denna tid inkluderade att använda dem med ANC men ingen musik som spelades.

Pekskärmsfodralet har trådlös Qi-laddning, vilket gör det lätt att hålla det åtalade målet. Att ta slut på batteriet mitt i en hektisk dag kan innebära en katastrof, men bara fem minuter i fodralet ger dig mer än en timmes samtalstid.

The Best Wireless Earbuds of 2023 Bose QuietComfort Earbuds II Bose QuietComfort Earbuds II Buy at Amazon Best Wireless Earbuds Under $100 Soundcore by Anker Life P3 Buy at Amazon Bästa trådlösa hörsnäckor under $50 Soundpeats T3 Köp på Amazon Bästa trådlösa hörsnäckor för iPhone Apple AirPods Pro (2:a generationen) Köp på Amazon Bästa trådlösa hörlurar för Android Samsung Galaxy Buds 2 Pro Köp på Amazon Bästa trådlösa hörlurar för träning JBL Reflect Flow Pro Köp på Amazon Bästa brusreducerande trådlösa hörlurarna Sony WF-1000XM4 Köp på Amazon

Ska du köpa Poly Voyager Free 60+?

Det finns några funktioner på Poly Voyager Free 60+ skulle jag gärna se på alla avancerade hörsnäckor. Pekskärmen kan kännas lite gimmickig, men ge tillverkarna lite tid, och jag kan se att detta kommer att bli en nyckelfunktion i framtiden. Möjligheten att strömma trådlöst ljud till öronsnäckorna från valfri 3,5 mm-utgång är en annan fantastisk funktion.

Som sagt, även om ljudkvaliteten är bra, är den inte upp till vad jag vanligtvis förväntar mig av hörlurar i den här prisklassen. Lägg till de konstiga ljudproblemen när du använder Siri, så får Voyager Free 60+ att kännas som en mindre premiumprodukt än de annars skulle göra.

Det är uppenbart att dessa är avsedda för företagsmarknaden, eftersom pekskärmsfodralet är så coolt att det helt enkelt inte är något många människor borde spendera 329,95 USD på för sig själva. Som sagt, om du kan övertala ditt företag att förse dig med ett par, kommer de att göra ett gediget jobb.

Betyg: 7/10 ?

 • 1 – Fungerar inte
 • 2 – Knappt fungerande
 • 3 – Svår brist på de flesta områden
 • 4 – Funktioner, men har många problem
 • 5 – Bra men lämnar mycket övrigt att önska
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Bra och värt att köpa
 • 8 – Fantastiskt, närmar sig bäst i klassen
 • 9 – Bäst i klassen
 • 10 – Borderline perfektion

Pris: < strong>$330 Amazon HP

Här är vad vi gillar

 • Ljudet är bra för röst och solid för musik
 • Pekskärmsfodral är en fantastisk funktion
 • li>

 • Trådlös streaming från 3,5 mm är användbart
 • Bra batteritid och snabb laddning
 • Poly Lens-appen är tillgänglig nästan överallt

Och vad vi inte gör

 • Dyrt för det som finns här
 • ANC har några fel
 • Donglen är endast Bluetooth

LÄS NÄSTA

 • › Windows 11 ändrar en del emoji, inklusive bajs 💩
 • › Ytterligare en lag om rätt till reparation har precis antagits i USA
 • › Gränsen mellan ChatGPT och Bing Chat suddas ut
 • › Googles nya AI-webbsökning lanseras till vissa människor
 • › 5 anledningar till att ditt småföretag behöver ringcentralen
 • › Så här fixar du Ubuntu-inloggningsslingan