Home Svenska Plex Lifetime Pass är billigare än någonsin idag

Plex Lifetime Pass är billigare än någonsin idag

0
Justin Duino/How-To Geek

Plex presenterar sig själv som en streamingapp för alla, och det är lätt att se Varför. Till skillnad från tjänster som Netflix är Plex helt gratis, med ett abonnemang som inte är inriktat på att låsa upp mer innehåll, utan ger dig faktiska funktioner. Nu är det billigare än någonsin att delta i händelserna.

Du har för närvarande möjlighet att prenumerera på Plex Pass, tjänstens betalda prenumeration, för bara $5 i månaden. Det är redan ett stort värde, men om du planerar att använda passet på lång sikt erbjuder Plex ett “livstidspass”” det är bara en betalning för det hela, för alltid upplåst för dig att använda. Det livstidspasset är vanligtvis $120 — en brant investering som motsvarar 2 år värt ett vanligt månadsabonnemang, eller 3 år’ värdet av den årliga, som kostar $39.

Lifetime Plex Pass

Du kan låsa upp alla Plex bästa funktioner utan ett återkommande abonnemang med ett livstids Plex Pass. Ange koden POWERGEEK i kassan för att få det rabatterade priset. Rean slutar efter 26 maj.

Handla

Just nu kan du dock få det för bara 95,99 USD, i princip en minskning med 20 %. Plex kör denna kampanj för Geek Pride Day, och den pågår från och med nu till den 26 maj. Om du inte är bekant med den ger Plex Pass dig tillgång till många olika förmåner, till exempel möjligheten att hoppa över intros, hoppa över krediter, HDR till SDR tonmappning, DVR-inspelning och stöd för hårdvaruaccelererad streaming, bland många andra saker.

Om du planerar att använda Plex under lång tid , det här kan vara ett erbjudande värt att hoppa på. Visst, det är fortfarande ett högt pris, men det betyder också att du har permanent tillgång till alla extra förmåner som Plex Pass erbjuder, utan att betala en krona någonsin igen.

LÄS NÄSTA

  • › 5 anledningar till att ditt småföretag behöver ringcentralen
  • › Du kan nu ändra Google Chromes utseende med ett klick
  • › Så här fixar du Ubuntu-inloggningsslingan
  • › Du kan nu kontrollera ditt Wi-Fi-lösenord i Windows 11
  • › Varför du bör köpa en MMO- eller MOBA-mus för produktivitet
  • › Ytterligare en lag om rätt till reparation har precis antagits i USA