Home Dutch Kim Kardashian vertelt over haar opvoedingsuitdagingen: 'De beste chaos'

Kim Kardashian vertelt over haar opvoedingsuitdagingen: 'De beste chaos'

0

Ze mag dan een miljardair en een icoon van beroemdheden zijn, Kim Kardashian's strijd met het moederschap is net zo typerend als elke andere moeder, onthulde ze maandag. Van het doen van haar tot het aantrekken van schoenen en het oplossen van driftbuien, de SKIMS-oprichter pakt opvoedingsuitdagingen aan met de overduidelijke bitterzoetheid.

Jay Shetty's en Kardashian's gesprek over ouderschap voor Shetty's podcast, On Purpose with Jay Shetty, vertelt over Kardashian's worstelingen en verhalen over ouderschap. De realityster die moeder is van vier – North, 9, Saint, 7, Chicago, 5, en Psalm, 4, spraken over haar ervaring als moeder en hoe ouderschap haar heeft geholpen zichzelf beter dan wat dan ook te ontdekken.

Terwijl Kardashian de voogdij over de kinderen deelt met ex-man Kanye West, die na bijna zeven jaar het huwelijk verliet, zei ze dat er niemand anders in huis is om “goede politieagent en slechte agent te spelen”, behalve zij.

Toen Shetty haar vroeg om de ideeën te vergelijken van het ouderschap, die ze had voor en nadat ze ouder werd, zei Kardashian: “Iedereen zegt dat de dagen lang zijn en de jaren kort, en dat kan geen juistere uitspraak zijn.” /p>

De beroemde mogul, die 10 jaar geleden haar eerste kind kreeg, zei dat haar huis sindsdien in waanzin is veranderd. 'Dus, als je erin zit, bedoel ik, vooral als het baby's zijn en je voedt, is er waanzin aan de hand. Het is als volledige waanzin, ” vervolgt ze. De reality-tv-ster noemde het echter 'de beste chaos' van haar leven.

Een van de grootste problemen van Kardashian als moeder, zei ze, is proberen haar kinderen een gevoel van normaliteit te geven, weg van de paparazzi en het drama van beroemdheden. Een plek waar ze vindt dat normaliteit meer dan anderen in Japan is. “Iedereen is heel respectvol – zelfs als ze je misschien herkennen, vragen ze niet om foto's … Het is echt een geweldige ervaring. … Een klein glimpje daarvan, vooral voor de kleintjes, is zo goed.”

LEES OOK | Jennifer Lawrence vertelt over het moederschap: ‘Het voelde alsof het leven opnieuw begon’

Daarnaast zei Kardashian dat het enige wat haar kinderen willen tijd met haar is. Evenwicht tussen werk (waar ze troost in vindt) en quality time toewijzenmet haar kinderen is een andere grote strijd van het moederschap voor werkende moeders zoals zij. Ze zei: 'Werken voor mij, ik hou van werken, dus dat maakt me gelukkig. Elke keer als ik denk dat iets heel moeilijk is, duik ik in het werk … Ik denk dat hoe je werk daarmee kunt balanceren, is wanneer je thuis echt aanwezig bent. Kinderen, alles wat ze willen is tijd. Ze willen gewoon je tijd.”

Advertentie

Tot slot, zoals de meeste moeders het erover eens zijn, voelt Kardashian ook dat ze het allemaal moet uitzoeken, zodat het evenwicht de kern van het moederschap is; en geen enkele moeder kan er ooit op voorbereid zijn. “Je bent nooit voorbereid… Maar je komt er wel uit, en het zal je zo trots op jezelf maken dat je het hebt uitgevogeld en dat je de dag bent doorgekomen.

Lees ook

Jamie Oliver's nieuwe ' 039;gerecht': een boek voor kinderen

Nieuw geboren babywensen, citaten, status, berichten om nieuwe ouders te feliciteren

Je kinderen zullen dol zijn op dit fastfoodrecept met een gezonde, gastronomische twist

Slaap versus seks: als het kind er middenin zit!

📣 Volg ons voor meer lifestyle-nieuws op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd