Hvordan få kapper i Minecraft

0
58

Minecraft-kapper er dekorative gjenstander som kan bæres over en spillers hud. Offisielle kapper kan bare oppnås gjennom veldig spesifikke handlinger, som å migrere kontoen din eller delta på et personlig MINECON-arrangement.

I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du får kapper i Minecraft, og dekker alle typer offisielle kapper som har blitt utgitt til dags dato.

Innholdsfortegnelse

  Hvordan får du en Minecraft Cape

  Minecraft-kapper er sjelden utgitte kosmetiske gjenstander som bæres på en spillers rygg i spillet. Fordi de opptar samme sted, endrer disse svært ettertraktede gjenstandene også utseendet til Elytra.

  Tidligere utgitte kapper for både Minecraft Java Edition og Minecraft Bedrock Edition inkluderer Mojang-kapper (gitt til Mojang-ansatte) og MINECON-kapper. MINECON-kappene ble gitt ut til personlig deltakere på MINECON-arrangementer. Den siste av disse hendelsene skjedde i 2016, og det er umulig å motta disse kappene på noen annen måte.

  Det har også vært flere spesielle kapper gitt til spesifikke Minecraft-spillere av utviklerne for tjenester de har levert til Minecrafts utvikling. For eksempel kan spillere gjøre krav på Founder's Cape i Minecraft Marketplace når den ble brukt som en kampanje for Character Creator-verktøyet.

  Siden disse er uoppnåelige, vil vi imidlertid ikke dekke dem i denne artikkelen. Bare husk at hvis du hjelper til med å legge til innhold i Minecraft, kan du bli belønnet med en kappe!

  Endelig er flere skins tilgjengelig på Bedrock Edition fordi de har blitt lagt til gjennom forskjellige skin-pakker gjennom årene.

  Merk: Det er mulig å få tilgang til tilpassede kapper via tillegg som OptiFine-moden som legger til nye skall til Minecraft. Men siden disse ikke er offisielle, er de bare synlige for spilleren som bruker moden. Offisielle kapper er synlige for alle spillere på alle Minecraft-servere.

  Tilgjengelige og kommende Minecraft-kapper

  Det er ikke mange kapper som spillere for øyeblikket kan få tak i. Imidlertid er det minst én kappe som enhver spiller kan motta – alt de trenger er en Minecraft-konto for Bedrock Edition!

  Pan Cape

  Pan-kappen er den enkleste gratiskappen for en Minecraft-spiller å motta ettersom den er tilgjengelig for alle Bedrock Edition-spillere. For å få det, gå ganske enkelt til “Capes” fane av garderoben i Bedrock Edition. Den vil være utstyrt over din nåværende Minecraft-skinn.

  Minecraft Marketplace Capes

  Hvis du er en grunnfjellsspiller på Android, iOS eller desktop, leveres noen kjøpbare Minecraft-skall . To eksempler er Adventure Time Mash-up og Star Wars Classic Pack.

  Minecraft Festival Cape

  Det ryktes om en Minecraft Festival-kappe som skal deles ut til deltakerne på Minecraft Festival-kongressen som arrangeres i Orlando. Datoen for dette stevnet skal bestemmes, så hold øye med nyhetene for å finne ut hvordan du kan motta det.

  Tidligere utgitte kapper

  Det er flere tidligere utgitte kapper som ikke lenger er tilgjengelige, men som kan bli tilgjengelige igjen i fremtiden. På samme måte, fordi kapper ofte deles ut på arrangementer, kan du ved å vite om tidligere kapper få en idé om hva du kan forvente i fremtiden.

  Migratorkappen

  Migratorkappen ble gitt til spillere som kjøpte Minecraft før 1. desember 2020 og migrerte Mojang- eller eldre konto til en Microsoft-konto. Dessverre, fordi Minecraft-kontomigreringen er avsluttet, er denne kappen ikke lenger tilgjengelig for krav.

  Vaniljekappe

  I 2022 ble Bedrock- og Java-utgavene slått sammen til den samme Minecraft Launcher. Spillere som eide begge utgavene fikk Vanilla-kappen. Dessverre er det ikke lenger mulig å motta denne kappen, selv om du eier begge versjonene.

  Eventkapper

  Flere kapper har blitt gitt ut som midlertidige eventkapper for alle spillere, inkludert:

  1. Julekappe 2010
  2. Nyhet År 2011 cape
  3. Flere aprilspøk
  4. MINECON capes

  Selv om det ikke er mulig å hente disse kappene nå, kan nye kapper bli utgitt i fremtiden på viktige begivenheter. Pass på at du tar hensyn til Minecrafts sosiale medier-kontoer for å høre om nyheter, og sørg også for å spille på viktige datoer som jul eller nyttår for å få en sjanse til å leke med en kappe.

  Minecraft Mods

  Flere mods gir muligheten til å utstyre kapper og til og med lage dine egne tilpassede kappedesign fra bunnen av. To eksempler på mods som lar deg gjøre dette er:

  1. OptiFine
  2. The Advanced Capes Mod

  Merk : Som nevnt ovenfor, vil alle kapper fra mods være usynlige for andre spillere på nettet, inkludert dine Minecraft-venner.

  Hold øye med deg

  Å få din egen kappe i Minecraft kan være vanskelig, men det er definitivt verdt det. Å ha en kappe som ingen andre har er en flex som viser at du har gjort noe de fleste andre spillere ikke har gjort – du har enten forsøkt å gå til et Minecraft-arrangement, hjulpet Minecraft-utviklerne med å produsere noe for spillet, eller du har gjort noe annet spesielt for å motta det.