HBO Max Rebrand bryter TV-apparater, fjärrkontroller och mer

0
53
Hannah Stryker/recensionsnörd

Som många av er säkert vet så bytte HBO Max om sig själv till Max den här veckan. Och även om namnet för det mesta är oviktigt, orsakar det nya varumärket och den nya appen alla möjliga problem för användarna. Strömbrytaren tog sönder saker på tv-apparater, dödade HBO Max-knappen på fjärrkontroller och saker och ting går inte bra.

Till att börja med kraschade tjänsten flera gånger på lanseringsdagen (23 maj). Kunder som försökte registrera sig eller logga in möttes av inget annat än problem. Och även om det var något förväntat, ser vi fortfarande klagomål angående stabilitet.

Et kanske ännu större problem är att HBO Max-genvägsknappen på många smarta TV- och Android-strömningsenheter inte längre fungerar. Ja, den där Onn Android TV- eller Roku TV-fjärrkontrollen med en knapp för att starta HBO Max utan att fumla i inställningsmenyn har gått sönder.

Hisense

Flera Android TV-användare på Reddit har bekräftat att HBO Max-genvägen inte längre fungerar. Och även om det låter lite dumt, är det en praktisk funktion som många använder dagligen. Det är nu en död knapp på fjärrkontroller, även om jag har en känsla av att tillverkare av dessa enheter kan släppa en snabb uppdatering och fixa det.

Det är värt att notera att om din Android TV-fjärrkontroll fungerar inte längre med Max, det finns knappmappningsappar som kan fixa det. Appen kan programmera om hårdvaruknappar och styra HBO Max-appen att öppna Max eller någon annan tjänst.

RELATERATDitt favoritavbrutna HBO-program kan vara på Roku nu

Warner Bros förväntade sig några hicka under övergången, men jag tvivlar på att den förväntade sig så många. Prenumeranter över hela Reddit framför klagomål om att inloggningsuppgifterna inte överförs, uppspelningsproblem och dålig ljudkvalitet och andra problem som originalappen inte hade.

Jag hoppades att röstsökningen från Discovery+ skulle rulla över till den “nya och förbättrade” Max-appen, och jag var inte den enda, men det hände inte.

I vilket fall som helst, det finns en god chans att dessa problem och buggar kommer att åtgärdas. de kommande dagarna. Tjänsten såg en enorm ökning av användare på grund av bytet, och HBO betalade sannolikt bra pengar för dessa fjärrgenvägar, och Android TV-tillverkare kommer förmodligen att fixa det med en OTA-uppdatering inom kort. I grund och botten, med lite tålamod, borde allt lösa sig.