HBO Max Rebrand breekt tv's, afstandsbedieningen en meer

0
57
Hannah Stryker/Review Geek

Zoals velen van jullie waarschijnlijk weten, heeft HBO Max zichzelf deze week omgedoopt tot Max. En hoewel de naam meestal onbelangrijk is, veroorzaken de rebrand en de nieuwe app allerlei problemen voor gebruikers. De schakelaar heeft dingen op tv's kapot gemaakt, de HBO Max-knop op afstandsbedieningen uitgeschakeld en het gaat niet goed.

Om te beginnen crashte de service meerdere keren op de lanceringsdag (23 mei). Klanten die zich probeerden aan te melden of in te loggen, kregen alleen maar problemen. En hoewel dat enigszins werd verwacht, zien we nog steeds klachten over stabiliteit.

Misschien een nog groter probleem is dat de HBO Max-sneltoets op veel Smart TV- en Android-streamingapparaten niet meer werkt. Ja, die Onn Android TV- of Roku TV-afstandsbediening met een knop om HBO Max te starten zonder door het instellingenmenu te bladeren, is kapot.

Hisense

Verschillende Android TV-gebruikers op Reddit hebben bevestigd dat de HBO Max-snelkoppeling niet meer werkt. En hoewel dat een beetje gek klinkt, is het een handige functie die veel mensen dagelijks gebruiken. Het is nu een dode knop op afstandsbedieningen, hoewel ik het gevoel heb dat fabrikanten van deze apparaten een snelle update kunnen uitbrengen en het probleem kunnen oplossen.

Het is vermeldenswaard dat als uw Android TV-afstandsbediening werkt niet meer met Max, er zijn apps voor het toewijzen van knoppen die het kunnen repareren. De app kan hardwareknoppen herprogrammeren en de HBO Max-app opdracht geven om Max of een andere service te openen.

GERELATEERDJe favoriete geannuleerde HBO-show kan nu op Roku zijn

Warner Bros verwachtte een paar minpuntjes tijdens de overgang, maar ik betwijfel of hij er zoveel had verwacht. Abonnees overal op Reddit uiten klachten over inloggegevens die niet worden overgedragen, afspeelproblemen en slechte geluidskwaliteit, en andere problemen die de oorspronkelijke app niet had.

Ik hoopte dat de gesproken zoekopdracht van Discovery+ dat wel zou doen rol over naar de “nieuwe en verbeterde” Max-app, en ik was niet de enige, maar dat is niet gebeurd.

Hoe dan ook, de kans is groot dat deze problemen en bugs worden opgelost de komende dagen. De service zag een enorme toename van het aantal gebruikers als gevolg van de overstap, en HBO heeft waarschijnlijk goed geld betaald voor die snelkoppelingen op afstand, en Android TV-makers zullen dat waarschijnlijk binnenkort oplossen met een OTA-update. Kortom, met een beetje geduld zou alles goed moeten komen.