Dyson-stofzuigers zijn te koop tijdens de Memorial Day-uitverkoop van Amazon

0
55
Dyson

Het lenteschoonmaakseizoen is misschien voorbij, maar als je je huis aan het opruimen was en je je realiseerde dat je stofzuiger niet al het vuil op je vloeren oppikte, dan is er misschien een nieuwe stofzuiger in aantocht jouw toekomst. Tijdens de Memorial Day-uitverkoop van Amazon kun je er een krijgen voor maximaal $ 100.

Er zijn momenteel meerdere Dyson-stofzuigers in de uitverkoop, dus als je hebt gewacht op het beste moment om investeren, nu zou het kunnen zijn.

Een van de meest populaire modellen van Dyson die te koop is, is de V8 Cordless. De stofzuiger is ontworpen om zowel op hardhout als tapijt te werken voor een volledige schoonmaakbeurt in huis. En het heeft meerdere functies om ervoor te zorgen dat het zo grondig mogelijk wordt schoongemaakt.

Dyson V8 draadloze stofzuiger

Maak uw auto, uw plafonds, uw hardhout en tapijt schoon!

Amazon

$ 346,00
$ 449,99 Bespaar 23%

Beste koop

$ 349,99
$ 449,99 Bespaar 22%

Doel

$ 349,99
$ 449,99 Bespaar 22%

GERELATEERDJa, er is een juiste manier om te stofzuigen

Het apparaat heeft twee vermogensstanden die ervoor zorgen dat het vacuüm efficiënt werkt zonder stroom te verspillen en uw vacuümtijd te verkorten. Dan is er het haarschroefgereedschap, een conische borstel die gemakkelijk haren van huisdieren van oppervlakken verwijdert en voorkomt dat lange haren in de machine in de knoop raken. Het is zo effectief dat het merk zegt dat het zelfs op stoffering en huisdierbedden kan worden gebruikt.

Als je huisdieren hebt, weet je natuurlijk hoe intens huidschilfers van huisdieren kunnen zijn. Zelfs met een lichte allergie kan al dat haar van huisdieren een persoon afschrikken. Welnu, de Dyson V8 heeft een filtersysteem dat stof en huidschilfers afdicht en 99,99% van de deeltjes vasthoudt. Bovendien betekent de no-touch legen-functie van de prullenbak van het apparaat dat u er ook niets mee hoeft te doen.

Dyson Ball Animal 3 Staande Stofzuiger

Hou je niet van draadloos? Probeer in plaats daarvan deze Dyson met snoer!

Amazon

$299.99
$399.99 Bespaar 25%< /p> Best Buy

$ 299,99
$ 399,99 Bespaar 25%

Doel

$ 299,99
$ 399,99 Bespaar 25%

Wat betreft de meer praktische functies, de stofzuiger heeft een looptijd tot 40 minuten, kan worden omgevormd tot een handstofzuiger voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plaatsen (en uw auto), en heeft een monteerbaar dockingstation voor gemakkelijke opslag.

Als je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger en verlangde naar een Dyson maar niet al dat geld wilde uitgeven, dan is Amazon's Memorial Day Home Sale is het moment om te kopen.