Dyson-dammsugare är till försäljning under Amazons Memorial Day-rea

0
58
Dyson

Vårstädsäsongen kanske är över, men om du städade ditt hem bara för att inse att din dammsugare inte riktigt plockade upp allt skräp på dina golv, kanske en ny dammsugare finns i din framtid. Under Amazon’s Memorial Day-rea kan du få en för upp till $100 rabatt.

Flera Dyson-dammsugare finns till rea just nu, så om du har väntat på den bästa tiden att investera, nu kanske det är det.

En av Dysons mest populära modeller som säljs är V8 Cordless. Dammsugaren är utformad för att fungera på både lövträ och mattor för ett komplett hemstädning. Och den har flera funktioner för att säkerställa att den är så noggrann som möjligt.

Dyson V8 sladdlös dammsugare

Rengör din bil, dina tak, dina lövträd och mattor!

Amazon

346,00 USD
449,99 USD Spara 23 %

Bästa köp

349,99 USD
449,99 USD Spara 22 %

Mål

349,99 USD
449,99 USD Spara 22 %

RELATERATJa, det finns ett korrekt sätt att dammsuga

Apparaten har två strömlägen som säkerställer att dammsugaren fungerar effektivt utan att slösa ström och förkorta din vakuumtid. Sedan finns det hårskruvverktyget, en konisk borststång som enkelt tar bort djurhår från ytor samt förhindrar långa hårstrån från att trassla in sig i maskinen. Den är så effektiv att märket säger att den till och med kan användas på klädsel och husdjurssängar.

Naturligtvis, om du har husdjur, vet du hur intensiv ilska kan vara. Även med en lätt allergi kan allt det där husdjurshår sätta en person igång. Jo, Dyson V8 har ett filtreringssystem som tätar in damm och mjäll och fångar 99,99 % av partiklarna. Dessutom betyder den oberöringsfria tomma funktionen i apparatens papperskorg att du inte heller behöver engagera dig i den.

Dyson Ball Animal 3 Upright Dammsugare

Inte i sladdlös? Prova denna sladdad Dyson istället!

Amazon

299,99 USD
399,99 USD Spara 25 %< /p> Bästa köp

299,99 USD
399,99 USD Spara 25 %

Mål

299,99 USD
399,99 USD Spara 25 %

p>

När det gäller de mer praktiska funktionerna har dammsugaren upp till 40 minuters drifttid, kan förvandlas till en handhållen dammsugare för rengöring av svåråtkomliga områden (och din bil) och har en monterbar dockningsstation för enkel förvaring.

Om du är ute efter en ny dammsugare och har längtat efter en Dyson men inte velat lägga ut alla pengar, kan Amazon’s Memorial Day Home Sale är dags att köpa.