De T7 SSD van Samsung is goedkoper dan ooit, plus meer Memorial Day-deals

0
54
Dell, Sony, Samsung

Veel handige producten gaan vaak in de uitverkoop voor Memorial Day weekend, en elektronische apparaten en accessoires vormen daarop geen uitzondering. Deze week vind je deals voor allerlei soorten gadgets, van de Dell XPS 13-laptop tot draadloze, ruisonderdrukkende hoofdtelefoons van Sony, een Roborock-robotstofzuiger en -dweilcombinatie en nog veel meer.

Dell XPS 13-laptop voor $ 1.299,98 ($ 199,99 korting) — Beste prijs ooit

Dell

Laptops zijn bijna onmisbaar in het moderne leven, vooral voor werk en kantoor. Als u een laptop wilt die handig is om onderweg te werken en toch voldoende kracht heeft, wilt u deze Dell XPS 13-laptopaanbieding niet laten liggen. Slank, gestroomlijnd en met een gewicht van minder dan drie pond, is het een ideale mobiele werkstationlaptop om in de trein, in uw plaatselijke koffiebar of ergens daar tussenin te werken. Toch biedt het nog steeds 512 GB SSD-opslag, genoeg om duizenden foto's en documenten op te slaan, plus 16 GB geheugen voor multitasking. Ook opmerkelijk is het vierzijdige Infinity Edge-beeldscherm van de Dell XPS 13, dat meer uit het 13-inch scherm haalt door de omlijsting eromheen te minimaliseren.

Dell XPS 13-laptop

Sony WH-1000XM5 draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking voor $ 348 ($ 51,99 korting) — Beste prijs

Sony

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn uitermate handig voor belangrijke telefoongesprekken, wanneer je je echt moet concentreren op je werk of wanneer je storende achtergrondgeluiden wilt wegfilteren tijdens het reizen. Als ze draadloos zijn, nog beter, vanwege de bewegingsvrijheid die ze bieden — en deze Sony WH-1000XM5 draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking biedt beide. Ze zijn niet alleen ruisonderdrukkend, maar deze eersteklas hoofdtelefoon biedt nauwkeurige spraakopname en geavanceerde audiosignaalverwerking voor superieur geluid, of u nu in gesprek bent of naar muziek luistert. Je kunt ook handsfree bellen, muzieknummers overslaan en het volume rechtstreeks op de hoofdtelefoon aanpassen, en ze gaan tot 30 uur mee op een enkele lading. Als extra bonus krijg je een extra draagtas bij aankoop van deze Sony WH-1000XM5 draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking.

Sony draadloze hoofdtelefoon

Samsung T7 2TB draagbare SSD (+ 2mo Adobe CC Photography) voor $ 114,99 ($ ​​155 korting) — Beste prijs ooit

Samsung

Of je gaming-pc nu meer opslagruimte nodig heeft of je op zoek bent naar een manier om gegevens over te zetten tussen je verschillende elektronische apparaten, je kunt deze Samsung T7 2TB draagbare SSD nu kopen voor meer dan de helft van de gebruikelijke prijs. Het biedt u niet alleen 2 TB opslagruimte, maar het zal ook veel sneller gegevens tussen uw apparaten overbrengen dan veel externe harde schijven, met een maximale snelheid van 1050 Mb/S. Bij uw aankoop worden ook twee USB-kabels meegeleverd, een USB-C-naar-C en een USB-C-naar-A, zodat u deze SSD op een groter aantal apparaten kunt aansluiten. En als u deze Samsung T7 2TB draagbare SSD koopt en registreert, krijgt u een aanvullend lidmaatschap van twee maanden van Adobe Creative Cloud Photography.

Samsung T7 2TB draagbare SSD

Meer deals deze week

DROP

Er zijn tal van andere geweldige aanbiedingen beschikbaar in de aanloop naar het Memorial Day-weekend van dit jaar. Als je op zoek bent naar een nieuwe beveiligingscamera, robotstofzuiger of USB-C-oplader voor thuis, is dit misschien het moment om toe te slaan.

 • DROP ALT Mechanical Toetsenbord | $ 168 ($ 42 korting) — Beste prijs
 • Samsung FIT Plus USB-flashdrive | $ 14,99 ($ ​​30 korting) — Beste Prijs Ooit
 • Samsung EVO Select Micro SD-geheugenkaart + Adapter | $ 17,99 ($ ​​22 korting) — Beste prijs
 • UGREEN Nexode 100W USB-C-oplader | $ 49,99 ($ ​​25 korting) — Beste Prijs
 • Wyze Cam v3 Beveiligingscamera | $ 34,18 ($ 8,80 korting) — Beste prijs van het jaar
 • Samsung Galaxy A54 | $ 374,99 ($ ​​75 korting) — Beste Prijs
 • Roborock S7 Robot Stofzuiger en Dweil | $ 399,99 ($ ​​40 korting) — Beste Prijs

LEES VOLGENDE

 • › Waarom u Google Lens zou moeten gebruiken: 7 fantastische toepassingen
 • › Poly Voyager Free 60+ Review: Rise of the Enterprise-oordopjes
 • › 6 redenen waarom ik niet van mechanische toetsenborden houd
 • › Comcast's “NOW TV” Geeft je wat kabelkanalen voor $ 20/maand
 • › 5 redenen waarom de Mac Mini een top mini-pc is, zelfs voor pc-gebruikers
 • › Waarom u een MMO- of MOBA-muis zou moeten kopen voor productiviteit