De Lifetime Pass van Plex is tegenwoordig goedkoper dan ooit

0
46
Justin Duino/How-To Geek

Plex prijst zichzelf aan als een streaming-app voor iedereen, en het is gemakkelijk te zien Waarom. In tegenstelling tot services zoals Netflix, is Plex volledig gratis, met een abonnement dat niet is gericht op het ontgrendelen van meer inhoud, maar op het geven van daadwerkelijke functies. Nu is het goedkoper dan ooit om mee te doen.

Je hebt momenteel de mogelijkheid om je te abonneren op Plex Pass, het betaalde abonnement van de service, voor slechts $ 5 per maand. Dat is al een grote waarde, maar als u van plan bent de pas voor de lange termijn te gebruiken, biedt Plex een “lifetime pass” dat is slechts één betaling voor het hele ding, voor altijd ontgrendeld voor gebruik. Die levenslange pas is meestal $ 120 — een steile investering die het equivalent is van 2 jaar van een regulier maandelijks abonnement, of 3 jaar’ waarde van de jaarlijkse, die $ 39 kost.

Lifetime Plex Pass

Je kunt alle De beste functies van Plex zonder terugkerend abonnement met een levenslange Plex Pass. Voer de code POWERGEEK in bij het afrekenen om de kortingsprijs te krijgen. De uitverkoop eindigt na 26 mei.

Winkel

Op dit moment kun je het echter krijgen voor slechts $ 95,99, in wezen een korting van 20%. Plex voert deze promotie uit voor Geek Pride Day, en deze loopt van nu tot 26 mei. Voor het geval je er niet bekend mee bent: de Plex Pass geeft je toegang tot veel verschillende voordelen, zoals de mogelijkheid om intro's over te slaan, credits over te slaan, HDR naar SDR tonemapping, DVR-opname en ondersteuning voor hardwareversnelde streaming, naast vele andere dingen.

Als u van plan bent Plex voor de lange termijn te gebruiken , is dit misschien een aanbieding die het waard is om op te springen. Natuurlijk, het is nog steeds een hoge prijs, maar het betekent ook dat je permanent toegang houdt tot alle extra voordelen die Plex Pass biedt, zonder ooit nog een cent te betalen.

LEES VOLGENDE

  • › U kunt nu uw wifi-wachtwoord controleren in Windows 11
  • › U kunt het uiterlijk van Google Chrome nu met één klik wijzigen
  • › Waarom u een MMO- of MOBA-muis zou moeten kopen voor productiviteit
  • › In de VS is net weer een recht op reparatie aangenomen
  • › De Ubuntu-aanmeldingslus repareren
  • › 5 redenen waarom uw kleine bedrijf Ring Central nodig heeft