Cambridge International maakt de resultaten bekend van de examenreeks van maart 2023

0
47

Cambridge International heeft de uitslag bekendgemaakt van de examenreeks van maart 2023 voor Cambridge International General Certificate of Secondary Education (IGSCE) en Cambridge International AS & A-niveau.

De maart-serie is populair bij Indiase studenten, omdat ze hiermee de toelatingsdeadlines van de lokale universiteit kunnen halen.

De bekendmaking van de resultaten betekent dat duizenden Cambridge-studenten in het hele land zich nu kunnen aanmelden voor toelating tot universiteiten en hogescholen in India, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, waaronder de Universiteit van Cambridge.

Momenteel worden de resultaten gepubliceerd. er zijn meer dan 650 scholen in India die Cambridge-programma's en -kwalificaties aanbieden.

Volgens informatie van de Cambridge Assessment International Education, met 65.157 inzendingen van 379 scholen in het hele land, heeft de examenreeks van maart 2023 uitstekende resultaten opgeleverd voor studenten van Cambridge International in India.

Mahesh Srivastava, regionaal directeur Zuid-Azië, Cambridge International, zei: “Cambridge International is trots om de resultaten aan te kondigen die onze studenten in India hebben behaald voor de examenreeks van maart 2023. Onze resultaten dit jaar zijn uitstekend.”

Wiskunde, natuurkunde, scheikunde, Engels als eerste taal en biologie waren de meest populaire Cambridge IGCSE-vakken, terwijl wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie en bedrijfskunde de meest populaire vakken waren voor Cambridge International AS & A-niveau.

Advertentie

STEM-vakken (wetenschap, technologie, engineering en wiskunde) blijven populair onder Indiase studenten, aangezien de instelling in totaal 25.539 inzendingen heeft ontvangen – een stijging van 6 procent ten opzichte van vorig jaar.

p>

In reactie op de uitstekende resultaten zei Natasha Mehta, hoofd van de Academic Research & Development, Lighthouse Learning, die de Billabong High International School runt die het IGCSE-curriculum aanbiedt, zei: “Het mentale welzijn van onze studenten die verschijnen voor examens en daarbuiten is van cruciaal belang voor ons. Om ervoor te zorgen dat onze docenten gepersonaliseerde remediëringssessies hielden en zich concentreerden op groepssessies om hen te helpen met stress om te gaan en het beste uit zichzelf te halen.” De school registreerde 100 procent resultaten.

Atharva Dangre van SVKM J.V. Parekh International School behaalde een perfecte 100 in

Lees ook

Kerala +2 Resultaat 2023 Live: totaal slagingspercentage staat op 88,37%

Kerala +2 Resultaat 2023 Link: Officiële websites om markeringen te controleren

< img src="https://images.indianexpress.com/2023/05/Rajasthan-website-rajuboard-2.jpg?resize=450,250" />

Rajasthan 12th Arts-resultaat (uit) 2023: websites om te controleren marks (rajresult…

Kerala Plus Two Resultaat 2023 (uit): Wanneer kan ik +2 resultaten bekijken? Saphalam …Advertentie

wiskunde — waardoor hij tot de wereldtoppers behoort, zoals gedeeld door de school.< /p> © The Indian Express (P) Ltd