BLUETTIs nya EP900 Power Backup System kan hjälpa dig att spara och tjäna pengar

0
49
BLUETTI

Upptäck alla sätt som det nya BLUETTI EP900-hemenergisystemet kan göra ditt liv enklare. Dess oöverträffade kraftleverans och innovativa funktioner hjälper dig att både spara och potentiellt tjäna pengar samtidigt som du behåller kontinuerlig tillgång till den energi du behöver för att hålla ditt hem igång smidigt.

Uppnå maktoberoende med sinnesfrid

Få mer energi i alla situationer med EP900. Det senaste energilagringssystemet från BLUETTI har en modulär, lättinstallerad design med IP65-certifierad damm- och vattenbeständighet, vilket gör det ovärderligt för både inomhus- och utomhusbruk. Dess skyddande robusta aluminiumhölje säkerställer optimal prestanda och oavbruten kraftleverans även under de svåraste väderförhållandena. EP900’s LiFePO4-battericell är den säkraste på marknaden och är byggd för att ge en förlängd livslängd. Det stöds till och med av en omfattande 10-års garanti, vilket gör att du slipper bli energioberoende.

BLUETTI

Expansionsbatterierna EP900 och B500 innehåller de säkraste battericellerna på marknaden och håller 4-6 gånger längre än vanliga litiumbatterier. En enda EP900 kan anslutas till upp till fyra B500-enheter för att uppnå en maxkapacitet på 19,8 kWh och maximal ingång på 18 kW, medan två EP900-enheter kan paras med upp till åtta B500-enheter för en maxkapacitet på 39 kWh — tillräckligt med ström för att hålla ditt hem igång effektivt i veckor. Medan solcellstakpaneler samlar in och omvandlar solljus till färdig energi under dagen, kan B500-batteripaketen lagra överskott av solenergi dag eller natt för att möta alla dina strömbehov utan avbrott.

BLUETTI EP900 Home Energy System

Bli mer energi tillräckligt i alla situationer med nya BLUETTI EP900.

Handla

BLUETTI EP900’s 9kW-växelriktare är byggd för tunga bostäder och småföretag, och ger 120V eller 240V utgångsalternativ för att driva högeffektsapparater och verktyg. Att köra två enheter parallellt med varandra uppnår en effekt på 18kW, vilket enkelt kan hålla ett helt hus igång. EP900’s lagring av solenergi säkerställer också att du har tillgång till hållbar kraft i alla situationer. Enheten är kompatibel med nya och befintliga solsystem och kan enkelt integreras i huvudnätet. Detta gör att du kan använda överskottskraft istället för att slösa bort den, samtidigt som du kan sälja överskottskraft tillbaka till elbolaget för en positiv, långsiktig investeringslösning.

BLUETTI

EP900 kan inte bara hjälpa dig att tjäna pengar, den kan också hjälpa dig att spara pengar på lång sikt. Du kommer att kunna minska dina elkostnader avsevärt med dess Peak Load Shifting-funktion, som låter dig ladda EP900 med lågpris elnät eller gratis solenergi. Du kan också ställa in den så att den laddas under rusningstid som vanligtvis är mellan 16.00 och 22.00. Eftersom elpriset under denna tidsram är betydligt högre, kan du effektivt kompensera dina månatliga räkningar med rätt laddningsschema.

Att bo i utkanten av staden har en mängd olika förmåner, och med BLUETTI EP900 kan du säkerställa att du har tillgång till den reservkraft du behöver i händelse av extrema väderhändelser eller fluktuationer i kraften. Istället för att enbart förlita sig på nätet för att hålla ditt hem igång, kan EP900:s hemenergisystem utöka ditt avbrottsskydd. Du kommer till och med att ha kontroll över din strömförbrukning i realtid på distans med BLUETTI-appen. Med bara några klick kan du hantera enhetens strömförbrukning, se dess laddningsstatus, utföra OTA-uppdateringar och justera olika inställningar oavsett om du är hemma eller på språng.

BLUETTI

Bli självförsörjande med energi med BLUETTI

Sedan starten har BLUETTI strävat efter att ge alla familjer tillförlitliga energilagringslösningar. Deras rena och gröna system ger den kraft du behöver samtidigt som du sparar på kostnaderna för el och miljön. BLUETTI litar på av miljontals människor runt om i världen för exceptionell, miljövänlig kraftleverans inomhus och utomhus.

Låt BLUETTI hålla ditt hem uppe i alla situationer med nya EP900. Du kommer att kunna uppnå oöverträffad energilagring med B500-batteripaketen, spara pengar på din månatliga elräkning och se till att din familj har kraften att hålla sig säker, uppkopplad och bekväm under alla oförutsedda omständigheter. Med EP900 har det aldrig varit enklare att bli självförsörjande med energi.

BLUETTI EP900 Home Energy System

Bli tillräckligt med energi i alla situationer med nya BLUETTI EP900.

Handla

 

LÄS NÄSTA

  • › Varför du bör köpa en bärbar dator istället för en mini-dator
  • › De första 14 GB/s SSD:erna är nästan här
  • › 6 skäl till att vi bör flytta våra datacenter till rymden
  • › 11 Windows 11 Sekretessinställningar att ändra
  • › 6 bästa virtuella maskinprogram för Windows, macOS och Linux
  • › De bästa smarta rymdvärmarna 2023