5 redenen waarom uw kleine bedrijf Ring Central nodig heeft

0
47
RingCentral

Kleine bedrijven gedijen op efficiëntie en een van de hoekstenen van een succesvol bedrijf is communicatie. Door de geïntegreerde functies kan RingCentral MVP uw kleine bedrijf grootschalige functionaliteit bieden zonder alle extra overhead. Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om uw communicatie met uw team en klanten te verbeteren, zijn hier vijf redenen waarom u naar RingCentral zou moeten kijken.

Minder gemiste oproepen

Een oproep missen kan soms betekenen dat u een verkoop mist, maar u bent niet altijd bij uw zakelijke telefoon. Met RingCentral kan dat. Oproep doorschakelen stuurt oproepen naar aangewezen telefoonnummers zonder dat de beller het weet. U kunt gesprekken aannemen op uw persoonlijke telefoon zonder uw nummer op te geven, zodat u altijd bereikbaar bent, waar u ook bent.

RingCentral beschikt ook over Call Flip, waarmee u direct een gesprek kunt doorverbinden tussen uw bureau telefoon, smartphone en softphone met weinig onderbreking van uw gesprek. Heeft u een oproep ontvangen op uw mobiele telefoon, maar wilt u deze opnemen op uw bureautelefoon? Gesprek parkeren houdt het gesprek op een virtuele locatie totdat u weer klaar bent om te praten.

Oproeproutering

Wilt u er zeker van zijn dat oproepen de juiste persoon bereiken? U kunt profiteren van de geavanceerde gespreksroutering van RingCentral. Creëer een reeks afdelingen waar bellers kunnen inbellen, zodat ze de eerste keer met de beoogde partij spreken. Interactieve spraakrespons verandert uw virtuele spraaksysteem in een geavanceerd gespreksbeheernetwerk dat zeker indruk zal maken op uw klanten.

Het gebruik van de virtuele PBX van RingCentral verlaagt de kosten door de behoefte aan vaste lijnen weg te nemen en stelt zelfs externe medewerkers in staat om inkomende oproepen af ​​te handelen.

RingCentral MVP Business Communications | Vanaf $ 30 per maand | RingCentral MVP

SMS & Groeps-sms'en

Houd uw team verbonden met RingCentral's sms en samenwerkingsberichten. Deel eenvoudig bestanden, wijs taken toe, host videochats en communiceer in realtime via tekst om teamwerk aan te moedigen en te streven naar een succesvoller bedrijf.

RingCentral brengt u ook rechtstreeks in de portemonnee van uw klanten met B2C-sms-berichten. Stuur direct exclusieve aanbiedingen, versnel klantenondersteuning en deel belangrijke documenten of afbeeldingen direct met uw klanten. Dit is een goedkoop alternatief voor traditionele manieren om klanten te bereiken, met een hogere mate van betrokkenheid in vergelijking met e-mailcommunicatie.

Gelokaliseerde nummers

Geef uw klanten de illusie dat ze communiceren met een buurman met lokale nummers. Zelfs als u zich in het hele land bevindt, zullen de gelokaliseerde nummers van RingCentral uw klanten aanspreken en vertrouwen wekken. Dit systeem omvat ook wereldwijde en gratis nummers die u kunnen helpen een aanwezigheid op te bouwen waar uw klanten zich ook bevinden.

Eén gebruiksvriendelijk systeem

Alles is handig verpakt in het kernsysteem van RingCentral, zodat je direct toegang hebt tot alle functies die je nodig hebt. Telefoon, video, sms en fax zijn allemaal ingebouwd in één gebruiksvriendelijke oplossing met gelaagde opties die voldoen aan uw specifieke behoeften.

RingCentral biedt drie prijsplannen voor zakelijke basiscommunicatie, vanaf het eenvoudige Core-plan naar de all-inclusive Ultra. Elk abonnement biedt een gratis proefversie, om ervoor te zorgen dat de functies het beste werken voor uw zakelijke behoeften.

Uw oplossing voor zakelijke communicatie

Of u nu op zoek bent naar nieuwe manieren om uw team verbonden te houden of een efficiënt netwerk wilt creëren dat de communicatie met uw klanten vereenvoudigt, RingCentral biedt een aantal opties. Met de nieuw ontworpen app, die een bètaversie van Microsoft Teams-integratie bevat, kunt u uw kleine bedrijf de communicatie-make-over geven die het nodig heeft.

RingCentral MVP

RingCentral MVP is uw oplossing voor efficiëntere communicatie met uw team en klanten met behulp van geavanceerde geïntegreerde functies.

Meer informatie

LEES VOLGENDE

  • › 11 Windows 11 privacy-instellingen om te wijzigen
  • › Waarom u een laptop zou moeten kopen in plaats van een mini-pc
  • › De eerste 14 GB/s SSD's zijn er bijna
  • › 6 redenen waarom we onze datacenters naar de ruimte zouden moeten verplaatsen
  • › 6 beste virtuele machineprogramma's voor Windows, macOS en Linux
  • › De beste Smart Space Heaters van 2023