5 anledningar till att ditt småföretag behöver Ring Central

0
56
RingCentral

Små företag trivs med effektivitet, och en av hörnstenarna i ett framgångsrikt företag är kommunikation. Genom sina integrerade funktioner kan RingCentral MVP ge ditt småföretag storskalig funktionalitet utan alla extra kostnader. Om du letar efter ett nytt sätt att förbättra hur du kommunicerar med ditt team och dina kunder, här är fem anledningar till varför du bör vända dig till RingCentral.

Färre missade samtal

Att missa ett samtal kan ibland betyda att du missar en försäljning, men du är inte alltid vid din företagstelefon. Med RingCentral kan du vara det. Vidarekoppling skickar samtal till angivna telefonnummer utan att den som ringer ens vet. Du kan ta emot samtal på din personliga telefon utan att lämna ut ditt nummer så att du, oavsett var du är, kan vara tillgänglig.

RingCentral har även Call Flip, som låter dig omedelbart överföra ett samtal mellan ditt skrivbord telefon, smartphone och softphone med lite avbrott i din konversation. Fick ett samtal på din mobiltelefon men vill ta det på din bordstelefon? Samtalsparkering håller samtalet på en virtuell plats tills du är redo att prata igen.

Samtalsdirigering

Vill du se till att samtal når rätt person? Du kan dra nytta av RingCentral’s avancerade samtalsdirigering. Skapa en serie avdelningar som uppringare kan ringa till, och se till att de pratar med den avsedda parten första gången. Interaktivt röstsvar förvandlar ditt virtuella röstsystem till ett avancerat samtalshanteringsnätverk som säkerligen imponerar på dina kunder.

Att använda RingCentrals virtuella PBX minskar kostnaderna genom att ta bort behovet av fasta telefoner och gör att även distansarbetare kan hantera inkommande samtal.

RingCentral MVP Business Communications | Från $30 per månad | RingCentral MVP

SMS & Gruppsms

Håll ditt team uppkopplat med RingCentral’s SMS och samarbetsmeddelanden. Dela enkelt filer, tilldela uppgifter, värd videochatt och kommunicera via text i realtid för att uppmuntra lagarbete och sträva efter ett mer framgångsrikt företag.

RingCentral placerar dig också direkt i fickorna på dina kunder med B2C-sms. Skicka exklusiva erbjudanden direkt, påskynda kundsupporten och dela viktiga dokument eller bilder direkt med dina kunder. Detta är ett billigt alternativ till traditionella metoder för att nå kunder, med en ökad engagemang jämfört med e-postkommunikation.

Lokaliserade nummer

Ge dina kunder en illusion av att de kommunicerar med en granne med lokala nummer. Även om du är över hela landet kommer RingCentrals lokaliserade nummer att tilltala dina kunder och främja förtroende. Detta system inkluderar även globala och avgiftsfria nummer som kan hjälpa dig att bygga upp en närvaro var dina kunder än är.

Ett lättanvänt system

h2>

Allt är bekvämt förpackat i RingCentrals kärnsystem, vilket säkerställer att du har omedelbar tillgång till alla funktioner du behöver. Telefon, video, SMS och fax är alla inbyggda i en lättanvänd lösning med olika alternativ som passar dina specifika behov.

RingCentral erbjuder tre prisplaner för grundläggande affärskommunikation, från den enkla kärnplanen till All-inclusive Ultra. Varje plan erbjuder en kostnadsfri provperiod för att säkerställa att dess funktioner fungerar bäst för dina affärsbehov.

Din affärskommunikationslösning

Oavsett om du letar efter nya sätt att hålla ditt team uppkopplat eller vill skapa ett effektivt nätverk som förenklar kommunikationen med dina kunder, erbjuder RingCentral ett antal alternativ. Med sin nydesignade app, som har en betaversion av Microsoft Teams-integration, kommer du att kunna ge ditt lilla företag den kommunikationsförnyelse som den behöver.

RingCentral MVP

RingCentral MVP är din lösning för effektivare kommunikation med ditt team och kunder med hjälp av avancerad integrerad funktioner.

Läs mer

LÄS NÄSTA

  • › 11 Windows 11 Sekretessinställningar att ändra
  • › Varför du bör köpa en bärbar dator istället för en mini-dator
  • › De första 14 GB/s SSD:erna är nästan här
  • › 6 skäl till att vi bör flytta våra datacenter till rymden
  • › 6 bästa virtuella maskinprogram för Windows, macOS och Linux
  • › De bästa smarta rymdvärmarna 2023