Weggeefactie: TREBLAB Z2 over-ear hoofdtelefoon

0
58
Hannah Stryker/How-To Geek

Oordopjes zijn geweldig om onderweg naar muziek te luisteren, maar als je echte geluidsisolatie wilt, moet je over-ear koptelefoon overwegen. Als je op zoek bent naar een nieuwe hoofdtelefoon, heb je geluk, want deze week geeft How-To Geek een set TREBLAB Z2 over-ear hoofdtelefoons weg!

Om deel te nemen aan de weggeefactie, klikt u op de onderstaande knop en meldt u zich aan voor de How-To Geek-nieuwsbrief. Dat is het! En als je al geabonneerd bent, hoef je alleen maar naar de pagina te gaan om automatisch mee te doen om te winnen.

De weggeefactie staat open voor iedereen in de Verenigde Staten en is 18 jaar of ouder . Een winnaar wordt willekeurig geselecteerd om 12.00 uur ET op woensdag 31 mei 2023, en we nemen per e-mail contact op om hun postadres te krijgen.

Doe mee aan de weggeefactie LEES VOLGENDE

    < li>› Waarom u Google Lens zou moeten gebruiken: 7 fantastische toepassingen
  • › Comcast's “NOW TV” Geeft je wat kabelkanalen voor $ 20/maand
  • › 6 redenen waarom ik niet van mechanische toetsenborden houd
  • › Waarom u een MMO- of MOBA-muis zou moeten kopen voor productiviteit
  • › Poly Voyager Free 60+ Review: Rise of the Enterprise-oordopjes
  • › 5 redenen waarom de Mac Mini een top mini-pc is, zelfs voor pc-gebruikers