(Uppdaterad) YouTube TV Woes Fortsätt med MLB och NBA Streaming

0
62
Justin Duino/Recensionsnörd

Förra veckan pratade vi om hur appar för streaming av sport inte fungerar särskilt bra, och dessa problem försvinner inte. För fjärde veckan i rad kämpade YouTube TV med NBA-slutspelet, MLB-nätverket är borta, DVR är trasigt och fans över hela Reddit är inte så glada.

Uppdatering, 25/5/23:Efter ytterligare undersökningar verkar det som att YouTube TV:s DVR-system som helhet har problem. Otaliga användare har bekräftat att inspelningar inte kommer att spelas, och vissa har till och med ersatts med video-on-demand-versioner av program eller förkortade spel, men med annonser som inte går att hoppa över. Enligt CordCuttersNews arbetar Google på att fixa.

Till att börja med är vi nästan två månader in i Major League Baseball-säsongen och MLB Network saknas fortfarande från YouTube TV, vilket har fans oroade sig för att det inte kommer tillbaka. Efter att de två parterna inte lyckades nå en överenskommelse förlorade YouTube TV MLB Network strax före vårens träning i februari.

RELATERATYouTube TV tappar MLB-nätverket inför vårträningen

Streamingtjänsten framhåller sport som en av de största anledningarna till att ta bort kabel och byta till YouTube, och mycket av reklammaterialet visar baseball. De två företagen släppte positiva uttalanden efter nyheten att MLB Network skulle försvinna. Många förväntade sig att det skulle komma tillbaka i tid, men det gjorde det inte.

För att göra saken värre tillkännagav YouTube en prishöjning på 8 USD en månad senare, allt medan det kämpade för att behålla eller omförhandla innehållsavtal. Flera användare på Reddit röstar klagomål om den senaste prishöjningen, där det kostar mer för mindre. Från och med maj erbjuder YouTube TV fortfarande inte MLB Network.

Även om tjänsten hade MLB-nätverket betyder det inte att fansen skulle vara nöjda. Fråga bara alla som försöker se NBA-slutspelet. Förra veckan hanterade YouTube TV flera problem, fans kunde inte titta på spel, vissa streams stängdes av innan matchen slutade och annonserna fortsatte att frysa konton.

YouTube TV-ingenjörer skrev på Twitter att de var medvetna om problemet och att en lösning var på väg. Men för några nätter sedan stod Lakers vs. Nuggets-spelet inför många av samma problem. Fans hanterade fördröjning, stamning och oändlig buffring med snurrande cirklar istället för hinkar. Så här sa en användare på Reddit:

“LOL. Vänta bara tills fotbollen börjar. De som betalat för Sunday Ticket kommer att ha vissa förväntningar. Jag garanterar att det kommer att finnas många besvikna och galna kunder.”

Dessutom kunde många användare inte se spel live, så de valde att spela in med YouTube TV:ns obegränsade DVR-funktion. Tyvärr ser vi liknande klagomål om laddningscirklar, otillgängliga inspelningar och andra klagomål. Vi är osäkra på om detta är ett problem med NBA, ESPN eller YouTube TVs nya annonsimplementering, men det är inte bra.

Förstår inte mig fel, YouTube TV fungerar utmärkt i vissa scenarier. Jag har sett nästan tjugo NHL Stanley Cup-slutspelsmatcher utan en hicka. Vi är inte säkra på vad affären är, men YouTube TV kanske vill fixa det innan NFL-biljetten lanseras om några månader.