Skaffa en iskaffebryggare till rea under Amazons Memorial Day-rea

0
58
Mr. Kaffe

Kicken av sommaren är snart här. Även om Memorial Day inte är officiellt under sommaren, anses det ofta vara avspark. Och som sådan finns det försäljning att göra, och en av dem är en fantastisk affär på en Mr. Coffee Iced and Hot Coffee Maker.

Under Amazons Memorial Day-rea, du kan få tag i en Mr. Coffee Iced and Hot Coffee Maker för under 50 USD.

Mr. Kaffebryggare för is och varm kaffe

Säg adjö till kaffebutikens budget.

Amazon

44,99 USD
$64,99 Spara 31 %

Till skillnad från andra tillverkare är detta Mr. Coffee inte bara för iskaffe (men om du bara är en iskaffe är det ett bra köp). Du kan också få ditt varma kaffefix, och det är allt i portioner för en gång. Om du behöver kaffe när du är på språng kan du brygga det enkelt, ta din mugg och gå ut genom dörren utan att behöva slösa kaffe genom att lämna kvar extra i kannan.

Pluss, i en avvikelse från någon annan kaffemaskiner, det är inga baljor inblandade. Varför spelar detta roll? Du kan anpassa vilken typ av kaffe du använder, mala dina egna bönor och anpassa din kopps styrka. Dessutom är filtret återanvändbart så att du inte heller behöver fylla på dem kontinuerligt.

Så finns det extrafunktionerna. Ja, du får en kaffebryggare för det här priset, men du får också en återanvändbar tumlare med lock och sugrör, sa återanvändbart filter, en dubbelsidig skopa för enkel mätning och en receptbok. Inte illa, eller hur?

Om du spenderar en dollar för mycket på kaféet på väg till jobbet eller på dina raster, kan den här kaffebryggaren vara perfekt för ditt hem eller kontor.