MP om alle kolonies gebouwd vóór december 2022 te regulariseren: CM

0
49

In een belangrijk besluit in de aanloop naar de verkiezingen voor de Assemblee kondigde de eerste minister van Madhya Pradesh, Shivraj Singh Chouhan, dinsdag aan alle ongeautoriseerde kolonies te regulariseren die vóór 31 december 2022 zijn gebouwd.

Chouhan deed de aankondiging tijdens een programma op zijn ambtswoning hier. Tegen het einde van het jaar zijn er parlementsverkiezingen in de staat.

Overheidsfunctionarissen verklaarden dat de verhuizing naar verwachting meer dan 20 lakh-mensen ten goede zal komen en dat de nodige fondsen beschikbaar zullen worden gesteld voor de ontwikkeling van de koloniën. “Alle afspraken met betrekking tot de infrastructuur worden gemaakt. Naast water en elektra wordt gezorgd voor andere voorzieningen. Ontwikkelingskosten worden niet in rekening gebracht van arme bewoners. De gebouwde huizen zullen worden geaccepteerd en toestemming krijgen in dezelfde staat”, zei hij.

De CM kondigde aan dat de “inwoners van gelegaliseerde koloniën bankleningen kunnen krijgen en dat de MLA- en MP-fondsen kunnen worden vrijgegeven voor hun ontwikkeling”.

Lees ook

Spoorwegen worstelt om het Vande Bharat-nummer te halen, snelheidsdoelen

Alle uitgenodigde partijen… koppel het niet aan politiek: Shah

Meer dan twee keer zo groot en dubbel zo zwaar als meer dan 23.000: het nieuwe parlementsgebouw…

Rahul Gandhi's pleidooi voor nieuw paspoort: rechtbank vraagt ​​Swamy om uiterlijk vrijdag antwoord in te dienen

Chouhan voegde daar ook aan toe als er in de toekomst een illegale kolonie ontstaat, zal dit de verantwoordelijkheid zijn van de betrokken ambtenaren en dat “officieren nauwlettend in de gaten moeten houden om dit te voorkomen”.

© The Indian Express (P) Ltd