Koop een ijskoffiezetapparaat in de uitverkoop tijdens de Memorial Day-uitverkoop van Amazon

0
49
Dhr. Koffie

De aftrap van de zomer komt er bijna aan. Hoewel Memorial Day officieel niet in de zomer valt, wordt het vaak als de aftrap beschouwd. En als zodanig zijn er verkopen te doen, en een daarvan is een geweldige deal voor een Mr. Coffee Iced and Hot Coffee Maker.

Tijdens de Memorial Day-uitverkoop van Amazon, je kunt een Mr. Coffee Iced and Hot Coffee Maker kopen voor minder dan $50.

Mr. Coffee Iced and Hot Coffee Maker

Zeg vaarwel tegen dat coffeeshopbudget.

Amazon

$ 44,99
$ 64,99 Bespaar 31%

In tegenstelling tot andere makers is deze Mr. Coffee niet alleen voor ijskoffie (maar als je puur een ijskoffie-persoon bent, is het een geweldige koop). Je kunt ook je hete koffie krijgen, en het is allemaal in porties voor één portie. Als u onderweg koffie nodig heeft, kunt u deze eenvoudig zetten, uw mok pakken en de deur uit gaan zonder koffie te verspillen door extra koffie in de kan te laten.

Bovendien, in afwijking van een andere koffiemachines, er zijn geen pads bij betrokken. Waarom is dit van belang? U kunt het type koffie dat u gebruikt aanpassen, uw eigen bonen malen en de sterkte van uw kopje aanpassen. Bovendien is het filter herbruikbaar, zodat u deze ook niet continu hoeft bij te vullen.

Dan zijn er nog de extra's. Ja, je krijgt een koffiezetapparaat voor deze prijs, maar je krijgt ook een herbruikbare beker met deksel en rietje, het herbruikbare filter, een dubbelzijdige schep voor eenvoudig afmeten en een receptenboek. Niet slecht, toch?

Als u op weg naar uw werk of tijdens uw pauzes een dollar te veel uitgeeft in de coffeeshop, is dit koffiezetapparaat wellicht perfect voor thuis of op kantoor.