GQG verhoogt het belang van Adani met ongeveer 10%, zegt het rapport

0
59

GQG Partners heeft zijn belang in het conglomeraat van Gautam Adani met ongeveer 10% verhoogd en zal deelnemen aan de toekomstige fondsenwerving van de groep, meldde Bloomberg News dinsdag.

De waarde van de Adani-holdings van GQG is bijna $ 3,5 miljard, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar een interview met Rajiv Jain, chief investment officer van de Amerikaanse investeringsmaatschappij.

“Binnen vijf jaar willen we een van de grootste investeerders in Adani Group zijn, afhankelijk van de waardering, na de familie” Jain vertelde het aan Bloomberg.

Lees ook | Adani Ent, Adani Transmission om Rs 21.000 cr op te halen via QIP

Jain heeft niet gespecificeerd in welke bedrijven GQG had ingekocht bij zijn laatste investering. GQG en Adani Enterprises hebben niet onmiddellijk gereageerd op een verzoek van Reuters om commentaar.

GQG Partners investeerde in maart $ 1,87 miljard in Adani Enterprise en andere eenheden via deals op de secundaire markt, nadat een rapport van de in de VS gevestigde short seller Hindenburg Research bijna $ 147 miljard had uitgehold van Adani-bedrijven. marktwaarde.

Lees ook

RBI haalt Rs 2.000 biljetten uit omloop, vraagt ​​iedereen om te ruilen of te de…

IRDAI pusht naar onboard Health Exchange, Bima Sugam tegen 1 augustus

Hoe u uw biljetten van Rs 2000 inwisselt: een korte handleiding

Marktwaarde van LIC-investering in Adani-aandelen bereikt Rs 44.670 cr

Aandelen van Adani-bedrijven stegen dinsdag na een panel van het Hooggerechtshof van India zei vrijdag dat het “niet mogelijk was om te concluderen dat de regelgeving faalde op beschuldiging van prijsmanipulatie”.