Giveaway: TREBLAB Z2 Over-Ear hörlurar

0
68
Hannah Stryker/How-To Geek

Hörlurar är bra för att lyssna på musik när du är på språng, men om du vill ha verklig ljudisolering bör du överväga over-ear hörlurar. Om du letar efter ett par nya hörlurar har du tur för denna vecka ger How-To Geek bort en uppsättning TREBLAB Z2 Over-Ear hörlurar!

För att delta i giveawayen, klicka på knappen nedan och registrera dig för How-To Geek-nyhetsbrevet. Det är det! Och om du redan är prenumerant behöver du bara besöka sidan för att automatiskt delta för att vinna.

Tävlingen är öppen för alla i USA och är 18 år eller äldre . En vinnare kommer att utses slumpmässigt kl. 12:00 ET onsdagen den 31 maj 2023, och vi kontaktar oss via e-post för att få deras postadress.

Gå med i Giveaway LÄS NÄSTA

    < li>› Varför du bör köpa en MMO- eller MOBA-mus för produktivitet
  • › 6 anledningar till att jag inte gillar mekaniska tangentbord
  • › Poly Voyager Free 60+ recension: Rise of the Enterprise Earbuds
  • › Varför du bör använda Google Lens: 7 fantastiska användningsområden
  • › 5 anledningar till att Mac Mini är en topp mini-dator, även för PC-användare
  • › Comcast’s “NU TV” Ger dig några kabelkanaler för $20/månad