De 4 beste sporingsappene for samlekort for å organisere samlingen din

0
53

Når du begynner å samle samlekort, er det bare et tidsspørsmål før samlingen av samlekort kan begynne å gå ut av hånden. Når du har mange kort, blir det vanskelig og tidkrevende å organisere dem. Enda mer tidkrevende kan være å prøve å estimere verdien av samlingen din, og det tar timer å slå opp verdien av enkeltkort om og om igjen.

For å fikse disse problemene er en løsning å laste ned en samlekortapp. Disse appene lar deg skanne inn kortene dine, holde dem alle organisert på ett sted, og mange av dem vil til og med verdsette kortene og samlingen din som helhet. Dette er et mye mer effektivt alternativ enn å prøve å fysisk organisere og verdsette kort selv. I denne artikkelen har vi listet opp de beste av disse trading card tracker-appene for å hjelpe deg med å holde dem alle på ett sted.

Innholdsfortegnelse

  1.Collectr

  Collectr er en av de beste appene for å organisere samlekortsamlingen din. For å legge til et kort, velger du først fra de mange forskjellige handelskortspillene som er tilgjengelige på Collectrs database, som inkluderer Pokemon, Yu-Gi-Oh, Magic the Gathering og mer. Derfra kan du søke etter akkurat det kortet du eier og legge det til i porteføljen din.

  I porteføljedelen av appen kan du se gjennom alle kortene du eier og sortere dem gjennom flere filtre, inkludert pris, TCG-linje, navn og mer. Du kan trykke på et enkelt kort for å se verdien. Collectr har også en markedsplassfane hvor du kan søke etter og kjøpe samlekort via eBay og andre nettsteder.

  Last ned Collectr for iOS

  Last ned Collectr for Android

  2.CollX

  Hvis du er en sportskortsamler, er CollX en flott app å prøve ut. Du kan skanne kortene dine, legge dem til samlingen din på appen, samt se andres samlinger. Du kan også kjøpe og selge kort gjennom appen, noe som gjør det til en enkel måte å laste ned noen kort i samlingen din.

  Det er også en flott app for å få kontakt med likesinnede kortsamlere, slik at du kan følge andres aktivitet og til og med sende meldinger til andre brukere. For samlere av sportskort bør CollX være en av de første du sjekker ut.

  Last ned CollX for iOS

  Last ned CollX for Android

  3.Cardbase

  En annen nyttig app for samlere av sportskort er Cardbase. Du kan legge til kort i samlingen din i appen ved å enten søke etter den, skanne den eller legge til et komplett sett med kort du kanskje eier. Cardbase lar deg også bla gjennom kort for å legge dem til favorittene dine, slik at du kan finne kort du kanskje vil kjøpe neste gang. Hvis det er et kort du virkelig er interessert i, kan du legge det til i overvåkningslisten din, som lar deg spore kortets tilgjengelighet og verdi.

  Du kan også finne Pokemon-kort på appen, men hovedfokuset på Cardbase er sportskort. Du kan kjøpe kort fra andre brukere samt selge kort selv. Du kan til og med se gjeldende verdi av samlingen din som helhet. Totalt sett er Cardbase den perfekte appen for kortsamlere som ønsker å organisere og verdsette samlingen deres.

  Last ned Cardbase for iOS

  Last ned Cardbase for Android

  4.Poke TCG

  Denne appen fra Dragon Shield lar deg skanne inn dine Pokémon-kort og organiser samlingen din enkelt. Du kan sortere kort i kortstokker, lage en ønskeliste og bytteliste, og se alle kortene dine i inventaret ditt, som kan sorteres i mapper. I inventaret ditt kan du også se verdien av kortene dine.

  Du kan også betale for en premiumversjon av appen som gir deg en annonsefri opplevelse, kortprisoversikter og mer. Du kan få et årlig abonnement for $29,99 i året, eller et månedlig abonnement for $2,99 i måneden. Foruten en app for Pokemon-kort, har Dragon Shield også apper for Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh og Flesh and Blood-kort.

  Last ned Poke TCG Scanner for iOS

  Last ned Poke TCG Scanner for Android

  Organiser kortsamlingene dine med disse appene

  Alle disse appene som er oppført er gode valg hvis du trenger å organisere en kortsamling, uansett hvilken type du er interessert i. Det disse appene også er spesielt gode for, er å finne andre kortsamlere å koble til og kjøpe og selge kort. Det er en fin måte å enkelt holde seg involvert i et kortsamlerfellesskap uansett hvor du er.

  Hva slags kort samler du på? Gi oss beskjed i kommentarene.