Comcasts nya streamingtjänst för $20 har Peacock och 60 livekanaler

0
67
Comcast

Som om världen inte behövde en annan streamingtjänst tillkännagav Comcast Now TV i dag. Det är en blandning av live-TV, reklamstödda kanaler och Peacock Premium för endast 20 USD per månad.

För att vara tydlig är Now TV ett nytt streamingalternativ exklusivt tillgängligt för Comcast Xfinity-kunder. Det kommer att hjälpa företaget att hålla sladdklippare i tjänst istället för att gå någon annanstans. Som sagt, det är ett ganska övertygande paket, allt för en låg avgift. Och ja, den liknar NOW TV som är tillgänglig i Storbritannien.

Enligt pressmeddelandet kommer Now TV att vara tillgänglig under de kommande veckorna för Xfinity-internetkunder, utan utrustning eller kontrakt som krävs. The “Now TV Live” paketet innehåller över 40 populära livekanaler, inklusive AMC, Hallmark, Warner Bros’ Discovery, Food Network, History Channel, Lifetime, MotorTrend och mer. Dessutom finns det ungefär 20 FAST (gratis tilläggsstödd tv)-kanaler, vilket ger det totala antalet till 60+.

RELATERATPeacock fångar ett NFL-slutspel som ett exklusivt

Och ännu viktigare är att TV-användare nu får tillgång till Peacock Premium gratis, som levererar massor av innehåll, direktsänd sport evenemang och mycket mer från NBC. Som sagt, Xfinity-användare njöt redan av Peacock gratis, men det skulle sluta i sommar.

Det är värt att notera att några av de mest populära live-TV-kanalerna saknas här. Vi pratar om Fox News, CNN, ESPN, TBS och andra. Tjänsten saknar verkligen sport, bortsett från de få på Peacock. Sammantaget levererar detta värdebaserade paket några viktiga TV-kanaler till de som annars skulle avbryta kabeln helt.

Xfinity-användare som vill avstå från kabel men vill inte betala de alltför höga priserna för Sling TV , YouTube TV eller Hulu kanske vill överväga Now TV.

via Variety