Comcast's nieuwe streamingdienst van $ 20 heeft Peacock en 60 livekanalen

0
60
Comcast

Alsof de wereld niet nog een streamingdienst nodig heeft, kondigde Comcast vandaag Now TV aan. Het is een mix van live tv, kanalen met advertentieondersteuning en Peacock Premium voor slechts $ 20 per maand.

Voor alle duidelijkheid: Now TV is een nieuwe streamingoptie die exclusief beschikbaar is voor klanten van Comcast Xfinity. Het zal het bedrijf helpen om snoersnijders in dienst te houden in plaats van ergens anders heen te gaan. Dat gezegd hebbende, het is een behoorlijk aantrekkelijk pakket, allemaal voor een laag bedrag. En ja, het is vergelijkbaar met NOW TV beschikbaar in het VK.

Volgens het persbericht zal Now TV de komende weken beschikbaar zijn voor Xfinity-internetklanten, zonder dat er apparatuur of contracten nodig zijn. De “Now TV Live” pakket bevat meer dan 40 populaire live kanalen, waaronder AMC, Hallmark, Warner Bros’ Discovery, Food Network, History Channel, Lifetime, MotorTrend en meer. Daarnaast zijn er ongeveer 20 FAST-kanalen (free add-supported television), wat het totaal op 60+ brengt.

GERELATEERDPeacock vangt één NFL Playoff-game als een exclusieve

Wat nog belangrijker is, is dat TV-gebruikers nu gratis toegang krijgen tot Peacock Premium, dat tonnen inhoud levert, live sport evenementen en nog veel meer van NBC. Dat gezegd hebbende, Xfinity-gebruikers genoten al gratis van Peacock, maar dat zou deze zomer eindigen.

Het is vermeldenswaard dat enkele van de meest populaire live tv-kanalen hier ontbreken. We hebben het over Fox News, CNN, ESPN, TBS en anderen. De service mist zeker sport, afgezien van de weinige op Peacock. Al met al levert dit op waarde gebaseerde pakket een aantal essentiële tv-kanalen aan degenen die anders de kabel volledig zouden annuleren.

Xfinity-gebruikers die kabel willen laten varen, maar niet de overdreven hoge prijzen van Sling TV willen betalen , YouTube TV of Hulu kunnen Now TV overwegen.

via Variety