(Bijgewerkt) YouTube TV-problemen Ga door met MLB- en NBA-streaming

0
50
Justin Duino/Review Geek

Vorige week hadden we het erover dat apps voor het streamen van sport niet zo goed werken, en dat die problemen niet verdwijnen. Voor de vierde week op rij worstelde YouTube TV met de NBA-play-offs, het MLB-netwerk is weg, de DVR is kapot en fans overal op Reddit zijn niet al te blij.

Update, 25-5-23:Na verder onderzoek blijkt dat het DVR-systeem van YouTube TV als geheel problemen ondervindt. Talloze gebruikers hebben bevestigd dat opnames niet kunnen worden afgespeeld, en sommige zijn zelfs vervangen door video-on-demand-versies van shows of verkorte games, maar met advertenties die niet kunnen worden overgeslagen. Volgens CordCuttersNews werkt Google aan een oplossing.

Om te beginnen zijn we bijna twee maanden bezig met het Major League Baseball-seizoen en het MLB-netwerk ontbreekt nog steeds op YouTube TV, waardoor fans bang zijn dat het niet terugkomt. Nadat de twee partijen er niet in slaagden overeenstemming te bereiken, verloor YouTube TV MLB Network vlak voor de voorjaarstraining in februari.

GERELATEERDYouTube TV verliest MLB-netwerk voorafgaand aan voorjaarstraining

De streamingdienst prijst sport als een van de grootste redenen om de kabel te laten vallen en over te schakelen naar YouTube, en veel van het advertentiemateriaal toont Baseball. De twee bedrijven brachten positieve verklaringen uit na het nieuws dat MLB Network zou verdwijnen. Velen verwachtten dat het op tijd zou terugkeren, maar dat gebeurde niet.

Om het nog erger te maken, kondigde YouTube een maand later een prijsverhoging van $ 8 aan, terwijl het worstelde om inhoudsovereenkomsten te behouden of opnieuw te onderhandelen. Verschillende gebruikers op Reddit uiten klachten over de meest recente prijsstijging, waar het meer kost voor minder. Vanaf mei biedt YouTube TV nog steeds geen MLB Network.

Zelfs als de service het MLB-netwerk zou hebben, betekent dat niet dat fans blij zouden zijn. Vraag het maar aan iedereen die probeert naar de NBA Playoffs te kijken. Vorige week kreeg YouTube TV te maken met meerdere problemen: fans konden geen games kijken, sommige streams vielen weg voordat de game was afgelopen en advertenties bleven accounts blokkeren.

YouTube TV-technici plaatsten op Twitter dat het op de hoogte was van het probleem en dat er een oplossing op komst was. Een paar nachten geleden kreeg het spel Lakers vs. Nuggets echter te maken met veel van diezelfde problemen. Fans hadden te maken met vertraging, stotteren en eindeloos bufferen met draaiende cirkels in plaats van emmers. Dit is wat een gebruiker op Reddit zei:

“LOL. Wacht maar tot het voetbal begint. Degenen die voor Sunday Ticket hebben betaald, zullen bepaalde verwachtingen hebben. Ik garandeer je dat er veel teleurgestelde en boze klanten zullen zijn.

Bovendien konden veel gebruikers games niet live bekijken, dus kozen ze ervoor om op te nemen met YouTube De onbeperkte DVR-functie van de tv. Helaas zien we vergelijkbare klachten over laadcirkels, niet-beschikbare opnames en andere klachten. We weten niet zeker of dit een probleem is met de nieuwe advertentie-implementatie van de NBA, ESPN of YouTube TV, maar het is niet goed.

Snap niet ik heb het mis, YouTube TV werkt in sommige scenario's prima. Ik heb zonder problemen bijna twintig NHL Stanley Cup-playoff-wedstrijden gezien. We weten niet zeker wat de deal is, maar YouTube TV wil het misschien oplossen voordat het NFL-ticket over een paar maanden wordt gelanceerd.